Grøn oplevelse
©  Foto:

Scandic Olympic Esbjerg - hotel

Bo tæt på masser af shopping muligheder og seværdigheder. Vores værelser er komfortable og velindrettede med moderne faciliteter og fri Wi-Fi.

I vores restaurant forkæler vores dygtige kokke dig med veltilberedte og tidssvarende retter og vores bar er naturligvis åben til en forfriskende drink. Den inkluderede overdådige morgenbuffet, som tager hensyn til alle sanser og ønsker, giver et perfekt afsæt til at udforske Esbjerg og omegn.

Hos os finder du høj komfort, personlig og smilende service og ægte Scandic atmosfære.

Værelser
Vi har 148 veludstyrede værelser og gode parkeringsmuligheder i umiddelbar nærhed af hotellet, samt overvåget parkeringspladser i kælderen. Alle vores værelser har eget bad og toilet og er udstyret med strygejern- og bræt, hårtørrer, trådløst internet og TV med mulighed for at koble egne medier til via eget HDMI kabel. Standardværelserne er tæller både værelser med enkeltseng, queen size seng (140 cm) eller twin senge (2x90 cm). Plads til 1-2 personer.

Vores superior værelser er 16 kvm og har trægulve, Nespresso maskine og flere FACE Stockholm produkter. Superior værelserne har en lænestol til afslapning og er tilbyder både twin senge (2x 90 cm) eller King Size seng (180 cm). Plads til 1-3 personer.

Ekstra komfort finder du i vores Junior Suiter. De er 27-31 kvm med trægulv, superior faciliteter og badeværelse med badekar. Værelserne er udstyret med et lille te køkken og har King Size seng (180 cm). Plads til 1-4 personer. Du kan også nyde udsigten til den travle Esbjerg havn med Fanø i baggrunden fra din private altan.