Shopping i Brønderslev

Foto: Brønderslev Erhverv & Turisme
Aktiviteter
Shopping
Adresse

Arkaden

9700 Brønderslev

Brønderslev by er det perfekte sted til en hyggelig dag med shopping. Her finder du et stort udvalg af dagligvarebutikker, tøjbutikker, spisesteder, isenkræmmere og meget mere.

 

Med mere end 100 forskellige butikker er Brønderslev en vaskeægte købstad.

Her finder du alt hvad hjertet begærer, så om du er til en dag fyldt med powershopping eller du blot skal have klaret dagligdagens indkøb, har Brønderslev butikkerne til dig.

Af forretninger i Brønderslev kan nævnes specialforretninger, byggemarkeder, butikskæder, supermarkeder, møbelhuse, hvidevarebutikker og ikke mindst lokale kunsthåndværkere. Der er også rig mulighed for selvforkælelse ved en af Brønderslevs mange frisører eller skønhedsklinikker.

Brønderslevs mange erhvervsdrivende er repræsenteret af en meget aktiv og iderig handelsstandsforening, der året igennem arrangerer diverse aktiviteter og arrangementer i Brønderslev. Slut shoppingturen af med en god madoplevelse på et af Brønderslevs mange spisesteder, som altid har lækre retter på menuen.

Der er også gode muligheder for at kombinere shoppingturen i Brønderslev med aktiviteter som museumsbesøg, bowling, en gå-tur i den skønne Rhododendronpark – ja, mulighederne og aktiviteterne i Brønderslev er mange.

Se kommende arrangementer i Brønderslev og omegn.

Adresse

Arkaden

9700 Brønderslev

Facilities

Sko

Interiør/dekoration

Kunst/Brugskunst

Dagligvarer

Optiker

Genbrug og Vintage

Antikviteter

Specialforretninger

Hobby

Smykker og ure

Bolig & Gaver

Tøj

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Brønderslev Erhverv & Turisme