Slotsvandring ved Nyborg Slot

Kom med en af de dygtige guider rundt på en slotsvandring, som er en tur rundt om Nyborg Slot - Her får du lidt historie om slottet og lidt fortælling om slotsprojektet. Rundvisningen er gratis på bestemte dage - Ønsker man en anden dag eller er i en gruppe, skal man bestille en betalt rundvisning ved Østfyns Museer.

Tag med på en tur rundt om det gamle kongeslot, og hør historien om Nyborg Slot.

Slotsvandringer i Nyborg starter op igen mandag d. 10. juni i uge 25. 

Nyborg Slot er et af Danmarks vigtigste historiske steder fra Middelalderen. For at kunne bevare og formidle den unikke historie, der er knyttet til Nyborg Slot og by, undergår Nyborg Slot restaurering samt tilbygning af moderne faciliteter. Dette projekt kaldes for "Slotsprojektet", og er et led i arbejdet med at gøre Nyborg Slot og by til en værdig kandidat til UNESCO's Verdensarvsliste.

Derfor er Nyborg Slot lukket frem til 2023, men vi anbefaler at du alligevel tager på en slotsvandring ved Nyborg Slot. 

Kom med en af vores dygtige frivillige guider med rundt på en gratis slotsvandring om det gamle kongeslot, hvor du får slottets historie og de historiske begivenheder der har fundet sted på slottet. 

Slotsvandring tager ca. en time, og man skal ikke tilmelde sig. Mødested foran Borgmestergården.

OBS: Hele slotsvandringen foregår udendørs, så det er vigtigt at klæde sig på herefter. Turen foregår desuden på slotsvolden og på stejle bakker, så den er IKKE egnet for dårligt gående.

 

Mødested: Foran Borgmestergården, slotsgade 11.

Juni, Juli og August : Mandage og lørdage fra kl. 11 - 12

September og Oktober : Lørdage fra kl. 11 - 12.

Book en plads på rundvisningen på forhånd her. (Man må også gerne bare møde op uden en booket plads)