Søgaards Bryghus

Foto: VisitAalborg
Spisesteder
Restauranter
Søgaards Bryghus, som er Aalborgs kombinerede bryggeri og restaurant, ligger centralt på det hyggelige C.W. Obels Plads, og ud af døren kan man lugte en liflig humleduft der lover hygge og kvalitet.  
Adresse

C.W. Obels Plads 1

9000 Aalborg

Søgaards Bryghus' beliggenhed indbyder om sommeren til, at maden kan nydes udenfor i solen. Om vinteren frister Søgaards Bryghus med pandekager og varm chokolade i de varme hyggelige lokaler, som ligeledes byder på gode adgangsforhold for kørestole.

Bryggeri og restaurant i samme hus

I Bryghusets kælder findes selve bryggeriet, hvor man gennem glasvæggen kan følge brygprocessen og få et kig ned i de åbne gærkar. Her findes tillige et selskabs-, møde- og smagslokale, som kan rumme 80-100 personer. Guidede ture og ølsmagning kan arrangeres for grupper op til 200 personer.
I restauranten er der plads til ca. 125 spisende gæster, og der er et barområde med plads til ca. 50 personer. I forbindelse med restauranten er der også et kødudsalg.

Missing Bell Brewpub

På Søgaards Bryghus findes Aalborgs eneste pub med eget bryggeri. Her er der altid hjemmebryggede øl på tavlen, som flyder fra deres 24 forskellige haner.
Der er mere end 70 siddepladser hvor en velsmagende øl kan nydes under en rolig snak eller imens du ser live sport på en af deres tre fladskærme. Der er også mulighed for at spise fra restaurantens menukort i pubben.

Husk desuden at spørge i baren om historien bag navnet på pubben.

Aalborg Beerwalk

Søgaards Bryghus er en del af VisitAalborgs oplevelsesprodukt Aalborg Beerwalk. Her får du 6 velskænkede øl, som kan nydes på 9 forskellige pubs rundt i Aalborg centrum. Der er åbent fra mandag til søndag, dog med skiftende åbningstider afhængigt af dagen – disse kan ses på soegaardsbryghus.dk

Yderligere information om deres nuværende sortiment kan findes på Missing Bell Brewpubs Facebook side

Segway via Bryghuset

Nu tilbyder Søgaards Bryghus også koordinerede Segway ture via Seg-way.dk. Seg-way.dk udbyder forskellige pakker tilpasset dit behov, hvor du har mulighed for at opleve Aalborg på en ny og sjov måde. Turene består af 30 eller 60 minutters varighed, og pakkerne kan eksempelvis kombineres med bryghusets velsmagende brunch, ølsmagning og spændende segway-ture med skattejagter. Turene passer perfekt som et anderledes og oplevelsesrigt firmaarrangement eller bare som en hyggelig tur med venner og familie.

Seg-way.dk ligger til ved hovedindgangen til Musikkens Hus.

Læs mere om Seg-way.dk i Aalborg...

Adresse

C.W. Obels Plads 1

9000 Aalborg

Facilities

Dansk

Hovedret: > DKK 250

Hunde er tilladt

Julefrokost

Udendørs servering

Smørrebrød

Selskabslokaler

Danske egnsretter

Steaks

Buffet

Vegetar / Veganer

A la Carte

Glutenfri

Brasserie

Laktosefri

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af