©  Foto:

Spisekammeret

I Horsens’ Latinerkvarter ligger dette kombinerede spisested og specialbutik. Spisekammerets hyggelige café er ideel til et morgen- eller frokostmåltid i godt selskab, og det er også oplagt at købe en sandwich eller salat med to-go. I butikken finder du et spændende udvalg af delikatesser og gaveideer.

Kvalitetsbevidst café og butik i midtbyen

Helt centralt i Horsens byder Spisekammeret indenfor til en verden af spændende kvalitetsprodukter og råvarer. Spisekammerets motto er ”mad med hjertet” og som kunde kan du mærke dette gennem nøje udvalgte producenter, produkter og råvarer, som ikke bare oser af kvalitet, men også lever op til indehavernes værdier om velfærd, økologi og lokalitet. Ikke alt er økologisk – ikke alt er fra Horsens-egnen, men alle de udvalgte leverandører, landmænd og producenter arbejder med holdning – både når det gælder dyrevelfærd og bæredygtighed, hvilket resulterer i produkter som Spisekammeret kan stå inde for.

Uanset om du kommer for at fylde maven eller at shoppe lækkerier, bliver du budt velkommen med et smil i en ramme, hvor du vil føle dig hjemme.

 

Klassiske caféretter

Menuen i Spisekammerets café byder på et velvalgt udvalg af caféretter til frokost, hvor der er lidt for enhver smag - fra skønne måltidssalater til sandwiches, frokosttallerken med lidt af hvert, burgere, pariserbøf, tarteletter og høje madder m.m.

Spisekammeret har også en alsidig og særdeles anbefalelsesværdig morgenmad som er et overflødighedshorn af lækkerier såsom bagt laks, æggekage, pølse og yoghurt med müsli.

Om det er gedeosten fra Tebstrup, kødkvæget fra Himmerland eller Spisekammerets egen skiveost fra Ulvedal, kan du være sikker på, at der er lagt tanke bag hver en ingrediens i dit måltid.

 

Specialiteter og gaveideer

Spisekammerets butik lokker med spændende fristelser. Her finder du delikatesser som Bagsværd-lakrids, lækre kvalitetstrøfler og flødeboller, dansk vin og spiritus samt gode specialøl.

Foruden delikatesserne kan du også beundre de mange smukke pynteting og brugskunst-genstande, som er til salg i butikken.

Spisekammeret er et godt sted at finde en værtindegave, og personalet hjælper gerne med at sammensætte en god gavekurv efter dine ønsker.

 

Takeaway

Hos Spisekammeret kan du bestille din mad to-go. Burgere, sandwiches, salater og tapas-anretninger kan bestilles på forhånd ved at ringe til 24 66 65 61, så det er klart, når du kommer.

 

Bordbestilling og åbningstider

Spisekammeret er åbent mandag-lørdag i dagstimerne. Der kan være lukket i forbindelse med ferie. Dette vil blive offentliggjort på Spisekammerets Facebook-side, hvor du også kan holde dig opdateret om nyheder i butikken. Du kan se de nøjagtige åbningstider på Spisekammerets hjemmeside. 

Du er velkommen til at ringe på forhånd og bestille bord. Så er du sikker på, at der er plads til jer ved ankomst.