©  Foto:

Tandhjulet

I Odder ligger denne cykelhandler med eget værksted, hvor du kan finde byens største udvalg af cykler for enhver smag. Har du behov for reparation eller reservedele på cykelferien, så står Tandhjulets cykelmekaniker klar til at hjælpe dig med god service.

Stort udvalg af cykler

Tandhjulet i Odder er stedet for dig, hvis du står og mangler en ny cykel. Her finder du cykler til alle behov – fra citybikes med cykelkurv til børnecykler, elcykler, gravel bikes, mountain bikes og racercykler. Udvalget rummer mange kendte kvalitetsmærker fra anerkendte og erfarne cykelproducenter.

Når du køber en cykel hos Tandhjulet får du fire eftersyn med i prisen. Cyklen klargøres og smøres for dig, og bliver der behov for at rette gearingen til, så er dette også inkluderet.

 

Personlig service

Personalet står klar til at vejlede dig til det rigtige køb, baseret på dig og dine behov. Du kan altid se frem til god service og personlig betjening. At finde en cykel, som passer helt perfekt, kan være en kunst, så du skal naturligvis op og sidde på cyklen og prøvekøre den inden køb.

Tandhjulet har også ekspertise i elcykler, og kan hjælpe dig med at finde frem til det helt rigtige køb. Valg af elcykel bør altid afhænge af, hvor langt du vil køre, hvor henne og med hvilket formål.

Det kan være lidt af en jungle at finde frem til den rigtige cykel, da de jo på papiret ligner hinanden meget. I Køb af cykel bør altid ske efter grundig overvejelse og behovsafklaring. Kig derfor gerne ind til en snak om dine tanker om cykelkøb eller tilbehør. Personalet tager sig god tid til at hjælpe dig.

 

Reparationer og reservedele

Tandhjulet har eget værksted, hvor indehaver Søren står klar til at hjælpe dig. Søren møder dig altid med et smil og bestræber sig på at lave reparationer til samme dag eller dagen efter, så du ikke skal undvære din cykel i længere tid.

Søren reparerer alle typer af cykler, elcykler inklusive, til priser, som er til at betale.  

Du er også altid velkommen, hvis du bare lige mangler lidt reservedele, olie, cykelhjelme eller andet cykeludstyr.

 

Åbningstider

Tandhjulet holder åbent mandag-lørdag hver uge. På Tandhjulets Facebook-side kan du se de eksakte aktuelle åbningstider. Butikken har egne parkeringspladser, så der kan parkeres lige ved døren.