©  Foto:

Tiny Guesthouse

Tiny Guesthouse er 2 eksklusive og minimalistiske ferielejligheder til et voksent publikum med eget køkken og badeværelse. Lejlighederne er opført 2023 på vores landsted Hedvigslyst, ved Vestenskov på det vestlige Lolland. Her er gratis wifi og ikke ryger faciliteter. 

Simple lifestyle og slowliving er essensen af Tiny Guesthouse. Hver lejlighed er på 18 m2 - og beregnet til 2 personer, hvilke gør at vi maximalt kan huse 4 gæster på stedet af gangen. Her er fred og ro og det er muligt at nyde solen, skyggen eller stjernehimlen fra en af de skønne terrasser som vender ud mod frugthaven.

Min Købmand ligger kun 1,5 km fra Tiny Guesthouse. Udover dagligvare, har Min Købmand friskbagt morgenbrød hver eneste dag året rundt.

Der er rig mulighed for at opleve naturen i området både til lands, til vands, til fods og på hjul. Landskabet på Lolland er fladt og ideelt til bil, cykel og vandreturister. Det lollandske dige snor sig fra Nakskov og til Rødbyhavn og Tiny Guesthouse ligger små 4 km fra diget ved Bogøbugten og 7 km fra Nakskov via landevejen. 

 

Området og beliggenheden

Naturoplevelser og hyggelige seværdigheder kan nævnes: Langøhavn med spisested. Postbåden fra Nakskov havnekaj sejler via fjorden ud til Albuen, Enehøje og Slotø. Husk pladsbestilling.

Skonnerten Johanne arrangere hyggelige sejlture mod forudbestilling.

Næsby strand - som ligger 4 km fra Tiny Guesthouse - er en skøn badestrand ud til Østersøen og det Lollandske dige. Fortsæt ad diget mod øst, og du kommer til Vindeholme skoven, som er oplagt til en gå eller cykeltur.

Peter Hansens have er en oase og Vestlollands Botaniske have.

Nakskov er en hyggelig havne og handelsby og bestemt et besøg værd. Svømmehallen byder på varmtvandsbassin infrarød og almindelig sauna.

Andre større seværdigheder som Dodekalitterne og Knuthenborg Safaripark findes indenfor en afstand på 25-30 km fra Tiny Guesthouse.