©  Foto:

Ullerup skov shelterplads

Shelterpladsen i Ullerup skov byder på masser af aktiviteter for store og små.

Det store shelter har plads til 15 personer og har en overdækket bålplads, hvor du kan varme kakaoen, bage snobrød og riste pølser.

Et par raske skridt herfra finder du både en skovlabyrint og skovlegeplads, hvor store og små kan tumle. Ligeledes kan du finde inspiration til at gå på opdagelse i fx skovens insektliv på de opsatte skilte.

Skoven befinder sig en rask vandretur (ca. 4 km) fra Hundested station. Pak sovepose og snobrødsdej og nyd en sommernat i skoven.

Der kan være rift om pladsen, så det er en god idé at booke i forvejen, hvis du vil være på den sikre side. Du kan booke shelteret i Ullerup skov på naturstyrelsens hjemmeside.

Hvordan kommer man til shelteret

Shelteret har en let tilgængelig placering - også med offentlig trafik. Der er ca. 1 km til Østerbjerg St. som er et af stoppestederne på lokalbanen mellem Hillerød og Hundested. Her følger du Torupvejen ca. 1,5 km hvor du kommer til p-pladsen. Søg evt. via google maps: "Parkering Ullerup Skov Øst" Her finder du en p-plads med en direkte sti der leder ind til bålhytten. 

Tager du toget direkte til Hundested Station er der lidt længere at gå, ca. 4 km. Gå ad Lille Karlsmindevej, Nødebohusevejen og drej i Kikhavn ind ad Torupvejen for at komme til shelteret. Benyt hovedvejene for at komme til shelteret. Gå IKKE langs jernbanen da dette er alt for farligt. Se kort