©  Foto:

Vedersø Strand Camping

Vedersø Strand Camping har noget for hele familien!

Vedersø Strand Camping ligger lige ved Vesterhavet og i skønt naturområde med gode læforhold. 

Her finder du udendørs swimming pool, dampbad,spa, sauna og meget andet. Campingpladsen har aktiviteter for hele familien:
Foruden en ny multibane til børn finder du spillehal med pool, bordtennis og spillemaskiner, hotspot, minigolf, tennis, legepladser, hoppepuder og trampolin. Desuden er der et stort supermarked og møntvaskeri.

Som noget nyt har vi fået tre mobilehomes med plads til 6 personer. To enkeltesenge en dobbeltseng og en sovesofa. Mobilehomes har eget bad og toilet. 

Du kan nu også leje to nye shelters til en overnatning.

På Vedersø Strand Camping kan din hund nyde et bad i hundebadet efter en tur på stranden. Campingpladsen har derudover hundeposer på pladsen og vandskåle ved receptionen i højsæsonen. På pladsens Restaurant Havtorn er gæster med hund velkomne til at spise deres take away-mad i teltet lige ved siden af.

I området findes mange cykel- og vandreruter for eksempel i Husby Klitplantage. Besøg også nogle af områdets mange kulturhistoriske attraktioner som Strandingsmuseum St. George og Herregården Nørre Vosborg.

På campingpladsens touchskærm kan du finde flere turistattraktioner, overnatningsmuligheder, kort mm. over Holstebro Kommune.