©  Foto:

Vejle Kunstmuseum

Brug et par inspirerende timer på Vejle Kunstmuseum. Byens kunstmuseum favner både de lokale helte og den helt aktuelle samtidskunst, der bearbejder samfundets rigtig svære spørgsmål. Der er altid gratis adgang til museet.

Særudstillinger 2024:
KROPUMULIG KROPUTROLIG – Gipsafstøbninger og antikke kropsidealer i moderne kunstnerisk omfavnelse. (10.02.24 - 15.12.24)

SKABNINGER – Japansk grafik. (17.11.23 - 01.09.24)

Kunst der sætter aftryk
Vejle Kunstmuseum inviterer alle indenfor til kunstoplevelser, der tager udgangspunkt i livet og hverdagen. Temaerne er genkendelige og giver et anderledes blik på verden omkring os. Nogle gange er det stort, andre gange er det småt, men der er altid noget, der sætter sit aftryk!

I de faste udstillinger kan du bl.a. opleve en stor samling af grafiske værker, kunst der udfordrer vores konventioner om kroppen, guldalderens konstruerede virkeligheder, portrætkunst i alverdens afskygninger og meget mere.

Sanseværk
Opleveszonen Sanseværk er en anderledes kunstoplevelse, hvor nysgerrige børn og voksne sammen går på opdagelse med sanser, leg og sjove aktiviteter. Her kan I lytte til det grønne, dufte til det blå, føle det gule og meget mere.