©  Foto:

Vejrø Resort

Det smukt beliggende Vejrø Resort sætter rammen for et unikt øophold. Med fokus på nærvær, gourmet og eksklusive rammer i enestående naturoplevelser, er Vejrø Resort en oase af fred og velvære. Værelserne er fordelt mellem hotel og gæstehuse, og giver rig mulighed for at finde dit ideelle tilflugtssted fra hverdagens travlhed på din "egen Ø".

Vejrø er velegnet til en lækker luksusweekend, en finurlig ferie for børnefamilier eller eksklusive konferencer. I sætter selv tempoet og kan frit bevæge jer rundt på hele øen. Vandre gennem de velplejede grønne områder og lade din nysgerrighed føre dig til skjulte naturskønheder. De åbne vidder og smukke kyststrækninger er perfekte til afslappende gåture, mens du lytter til lyden af bølgerne.

Når sulten melder sig, kan du se frem til udsøgte frokostretter i Restaurant Skipperly. Om aftenen sætter Restaurant Gaia rammen for en ekstraordinær gastronomisk oplevelse. Forvent at blive ført ud på en kulinarisk rejse, der udstråler nysgerrig kreativitet i naturens elementer og bæredygtige forhold. Gaias kernefokus på "jord til bord" forbinder serveringerne med Vejrø og skaber en komplet oplevelse. Nyd et glas vin i kælderen med hvælvede lofter eller slap af i loungen med en fantastisk udsigt. 

Husk at tjekke åbningstiderne på hjemmesiden og book bord i god tid.