Vendsyssel Kunstmuseum

Attraktioner
Museer
Adresse

P. Nørkjærs Plads 15

9800 Hjørring

contact

Email:info@vkm.dk

Telefon:98 92 41 33

website

Website

På Vendsyssel Kunstmuseum kan man opleve moderne dansk kunst med tilknytning til Nordjylland.

Landskabsmaleri og kunstnerportrætter udgør grundstammen i samlingen, der tæller malere som Johannes Hofmeister, Svend Engelund, Poul Anker Bech m.fl. Foruden maleri omfatter museets samlinger skulptur, grafik og kunsthåndværk.

Vendsyssel Kunstmuseum præsenterer årligt 4-6 særudstillinger. De egne samlinger er altid fremme i skiftende ophængninger.

Museumsbygningen
Vendsyssel Kunstmuseum ligger i den gamle Bechs Klædefabrik midt i Hjørring, der er omformet til et moderne og smukt kunstmuseum af arkitektfirmaet C.F. Møller. Museet er indrettet med møbler af den internationalt anerkendte møbelarkitekt Poul Kjærholm, der er født og opvokset i Vendsyssel. I 2009 blev Vendsyssel Kunstmuseum udvidet med et Videnscenter for maleren Niels Larsen Stevns, der huser skiftende udstillinger af hans værker.

Aktiviteter for børn
Gå på billedjagt eller se en film i ’biografen’. Børn og forældre bydes varmt velkommen på Vendsyssel Kunstmuseum. Der arrangeres jævnligt værkstedsarrangementer og familieomvisninger. Følg med i begivenhedskalenderen for nærmere information.

OBS. MUSEET HAR ÅBENT OM MANDAGEN I UGE 8, 42 OG 2. PÅSKE- OG PINSEDAG.
Adresse

P. Nørkjærs Plads 15

9800 Hjørring

Arbejdstimer

01 Jan 19 / 31 Dec 19

Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun

12:00 - 16:00

Relaterede produkter

last_updated_by
Turismeudvikling Hjørring