©  Foto:

Villa Brinkly | Pensionat & Badehotel

Hotel Villa Brinkly har skov og strand som nærmeste naboer. Det lille maritime hotel og pensionat på Strandvejen i Skotterup, kun fem minutters kørsel syd for historiske Helsingør og det moderne kunstmuseum Louisiana, emmer af personlig charme og engagement fra værtsparret Annette Buch Petersen og Erik Steen.

Med skov og strand som nærmeste naboer, har parret indrettet hotellet med stor respekt for stedets ånd og historik og stedet fremstår nu som en unik lille perle med stor personlighed.

Med den bedste beliggenhed for at udforske Nordsjælland, inviterer et ophold på Hotel Villa Brinkly til kulturelle højdepunkter og smukke naturoplevelser.

Også kulinariske oplevelser venter, da køkkenet på Hotel Villa Brinkly serverer veltilberedte retter, der emmer af kærlighed til de lokale råvarer.  Der er fokus på den sunde mad der fylder kroppen med energi og glæde; grøntsagerne er helten og kødet er tilbehøret. Dagens ret varierer hen over årstiderne og viser kokkens alsidighed og kreative tilgang til mad.

Hotel Villa Brinkly har 10 individuelle værelser med eget særpræg. Et ophold hos os giver ro til krop og sjæl med muligheder for gåture til vandet, som ligger på den anden side af Strandvejen, eller en skøn tur i bøgeskoven. Der er busstop lige udenfor døren til både Louisiana og Helsingør.

På hotellet er der en rolig stemning, og I er altid velkomne til at lave en kop the eller kaffe i vores hyggelige dagligstue, hvor der ofte vil være lidt hjemmelavede snacks eller kager til.

Værelserne er inddelt i forskellige kategorier for at imødekomme ethvert behov og har alle eget bad, tv, trådløs internetadgang

Villa Brinkly har en historie at byde på, der daterer helt tilbage til 1873. Den handler om søens folk, velhavende landliggere og svage fruentimmere der livede gevaldigt op af at være på sommerpensionat på den lille perle. I dag er stedet elsket for dets personlige charme og hjerterum. Er man til unikke steder med stor personlighed er Hotel Villa Brinkly helt sikkert et besøg værd.

Vi er langt væk fra storbyens larm og dog kun en kort køre- eller togtur på 35 minutter for at stå inde foran Tivoli i København.