©  Foto:

Vrå Bryghus

Slå vejen forbi Vrå Bryghus og oplev en fantastisk atmosfære i vores skønne gamle stationsbygning beliggende midt i Vrå. Her er hygge, rundvisning og masser af øl på fad og flasker. På Vrå Bryghus brygger vi med respekt for håndværket.

Vrå Bryghus & Bryggeri er beliggende i den gamle stationsbygning i Vrå. Toget holder lige udenfor. Om du tager toges fra Skørping eller Aalborg mod Frederikshavn, Hjørring, Hirtshals eller Skagen eller retur, så kommer du lige forbi.

Vrå Bryghus er Danmarks første socialøkonomiske bryghus og går ind for bæredygtighed. Vi brygger med malt fra Lophave, og når øllet er færdigt køres restproduktet (masken) tilbage til Lophave, hvor køerne får det som foder. Vores øl-serie fra Ingstrup Mejeri er brygget med det restprodukt (valle), der fåes ved produktionen af ost.

Lokalt bryghus med lokale råvare

Vi bruger så vidt muligt lokale råvarer. Vrå Bryghus & Bryggeri er med til at skabe udvikling i lokalsamfundet, støtte foreninger og det kulturelle liv samt medvirke i det lokale integrationsarbejde. Vi brygger øl til den almindelige øl-nyder. Vores øl er nemdrikkelige og spænder over en brede lige fra pilsner til stout. Vi elsker simpelthen traditionsrig, velsmagende øl. Og så elsker vi glade mennesker. Vi tager gerne imod jer i vores hyggelige bryggerstue.

Kom til ølsmagning - udover det sædvanlige

Pris for ølsmagning inklusiv 2 stk. smørrebrød: kr. 175,- pr. person. Bestil plads her. 

Historien om Brygmesteren

Vores Brygmester Kent Boalth er uddannet som Diplombrygger under den nu desværre afdøde Brygmester Peter Klemensen på Thisted Bryghus. Her var han ansat fra 2006 til 2016 som brygger.

I 2016 gik turen til Berentsens Brygghus i Eggersund, Norge. Efter 1 år i det norske var det tid til at få dansk grund under fødderne igen, og i 2017 var han med til at starte Frederikshavn Bryghus. I 2019 blev han ansat som Brygmester på Løkken Bryghus. I foråret 2022 kom muligheden for at overtage driften og produktionen på Vrå Bryghus.

Kent Boalth kendes nok bedst for sit traditionsrige, velsmagende øl. Han er en person med masser af spræl og højt humør. Og man bliver altid budt indenfor med et smil og en god snak.

Kom med på rundvisning!

Hele året er der mulighed for at booke rundvisning via her: https://bit.ly/42IuB94 

Ønsker man rundvisninger for 10 personer eller derover, kan vi kontaktes direkte. Vi har en bred palette af muligheder for at afholde et fantastisk arrangement. Du kan læse mere om Vrå Bryghus og finde deres udvidede åbningstider på deres hjemmeside: www.vraabrygger.dk

Bryghuset holder længere åbent ved JAM-AFTEN, foredrag og til andre arrangmeneter.

Åbningstider:

Tirsdag 13-16 for salg og måske servering

Onsdag 13-16 for salg og måske servering

Torsdag 13-16 for salg og måske servering

Fredag 13-22.30

Lørdag 11-18