©  Foto:

The Wharf

Som ét af de få steder i landet har The Wharf fået den fornemme Cask Marque pris, som bevis på behandlingen og serveringen af engelsk kvalitets øl. På The Wharf kan du finde noget for enhver smag.

Kun to pubber uden for England er Cask Marque certificeret - den anden pub er Charlie's Bar i København, der har samme ejer. 
Som Aalborgs eneste uafhængige pub, tilbyder The Wharf landets største udvalg af øl på fad, samt en lang række specialøl på flaske. 

Det brede udvalg
Hos The Wharf kan du nyde britiske Cask Ales, skænket fra de unikke, specialdesignede kølere der rummer alt fra tyske og tjekkiske lagerøl, weissbier, engelske ciders/perry og irske stouts fra deres 70 ølhaner. De fleste af disse øl/ciders finder du ikke andre steder i landet.

The Wharf tilbyder også danske øl fra bryggerier som: Hancock i Skive, og Thisted Bryghus. Herudover er der et udvalg af en lang række belgiske flaskeøl. På The Wharf er der noget for enhver smag.

Ægte pubstemning 
Stedet er for gæster, som ønsker at snakke med hinanden, hvorfor der kun er stille men stemningsfyldt baggrundsmusik. Du finder rygelokale i separat lokale for enden af baren.
The Wharf har fire store fladskærme som viser sport fra forskellige sportskanaler, bl.a. Sky Sports, ESPN, TV2 SPORT, 3+ og Eurosport - der vises alt!
Derudover afholder The Wharf hver anden tirsdag i måneden pubquiz.
Mandag til fredag fra 14 – 19.30 serveres der ’pub food’. Deres hjemmelavede burgere og sandwiches er blandt de bedste i byen.

Læs mere om The Wharf på deres Facebook side...