©  Foto:

Zoologisk Have

I ZOO kan du møde mere end 4000 fascinerende dyr og krydse kontinenter i en trækvogn.

Kom helt tæt på de ikoniske pandaer og spis synkront med de bambusspisende bjørne i det storslåede Pandaanlæg. Kom så tæt på isbjørnene, at du får kuldegysninger og se verden fra oven som en giraf. Fyld hjernen med overraskende viden og maven med sunde måltider. ZOO er fyldt med opdagelser hver dag 365 dage om året. Alverdens opdagelser venter.  

Nye restauranter i Zoologisk Have 

På Bistro Panpan kan du nyde franske retter med et asiatisk tvist i med udsigt til de nye beboere i Pandaanlægget. Hos Cakes & Dreams kan du sætte tænder i lækre kager, og hos Spisehuset FOLK finder du en hyggelig og klassisk dansk restaurant, som serverer traditionelle danske retter så som smørrebrød.        

Arkitektur i Københavns Zoo

Dyrene er ikke det eneste, man kan beundre i zoologisk have. Zoo er også hjemsted for nogle arkitektoniske lækkerier, ikke mindst pandaanlægget, der er designet af Bjarke Ingels Group, og elefanthuset, der er designet af Norman Foster. Arkitekturfans vil måske også nyde at se Flodhestehuset, som åbnede i 2007 med vægge mønstret som en flodhests hud, og Den Arktiske Ring, som giver dig mulighed for at se isbjørnene svømme under vandet.

Tjek dagens program før dit besøg på zoo.dk