I Danmark är du aldrig långt från nästa strand

Oplev Danmark med hele familien

Fun for kids in Copenhagen

Familieferie

Når solen skinner i Danmark, er der næsten ikke noget skønnere sted at holde ferie. Der er feriecentre med alverdens aktiviteter, gode campingpladser, hyggelige vandrehjem og mere end 20.000 sommerhuse at vælge i mellem. Desuden er der utallige børnevenlige strande og sikre cykelruter, og selv når sommeren går på hæld, er Danmark et dejligt sted med mange hyggelige oplevelser og stunder for hele familien. 

Danmarks mest besøgte børneattraktioner

Lige meget om du leder efter udendørs aktiviteter, interaktive udstillinger eller ren sjov og ballade, så vil du finde en attraktion, der passer. Denne guide til Danmarks mest besøgte børneattraktioner inkluderer alt fra forlystelsesparker til lærerige og fordybende oplevelser.

Danmarks mest populære dyreparker og zoo'er

Tag på safari i Knuthenborg, på junglevandring i Randers Regnskov eller oplev det fantastiske elefanthus i Zoologisk Have i København.

Gå på opdagelse i Jylland

Skal du holde sommerferie i Jylland, så bliv inspireret til familieoplevelser på Opdag Jyllands hjemmeside. Her finder du tips til masser af oplevelser for videbegærlige børnefamilier.

København i børnehøjde

En dag i København er altid en succes - for både børn og voksne!

Hop tilbage til fortiden ved Himmerlands Vestkyst

Skal børnene have spændende og lærerige minder om fortidens Danmark med hjem fra ferien? Det har de rig mulighed for at få langs Himmerlands Vestkyst. Her kan man prøve at være barn i 1800-tallet på Herregården Hessel, eller skyde med bue og pil på Stenaldercenter Ertebølle.

Familietid er kvalitetstid

Foto: Robin Skjoldborg

På familietur i naturen

Nationalpark Skjoldungernes Land

Nationalpark Skjoldungernes Land strækker sig over ca. 17 km2 i Lejre, Roskilde og Frederikssund kommuner. Nationalparken blev indviet i marts 2015 og er den 4. nationalpark i Danmark. Den er også Sjællands første nationalpark og giver dig fine muligheder for spændende kulturhistoriske opl...

Nationalpark Thy

Danmarks første nationalpark.

Nationalpark Vadehavet

Vadehavet er ét af verdens 10 vigtigste vådområder og har status som nationalpark, vildt- og naturreservat og siden 2009 som UNESCO Verdensarv . Det er stort og berigende - et sted fuldt af oplevelser og viden for alle - et unikt naturområde, enestående i Danmark, og med global betydning.