Mette Horn i kampagnen Meget mere end bare en julegave 2021

Det er meget mere end bare en julegave

1.12.2021
Foto: Simon Larsen

Kan du huske, hvad du fik i julegave sidste år? Nej, vel? Det kan de færreste. Det er synd og skam, for Danmark er fyldt med fantastiske, sjove og spændende eventyr. Så overrask dem, du holder af med en oplevelse i år. Vi har samlet en masse uforglemmelige af slagsen på megetmereendbare.dk

En ny omgang af Danmarkskampagnen er skudt i gang for at inspirere danskerne til at give en oplevelse i julegave. 

Kampagnen havde premiere i november med helsidesannoncer i blandt andet Alt for Damerne og Eurowoman – det er her, ovenstående tekst stammer fra - og kampagnen kører helt frem til juleaften med video på sociale medier, sponsorat af podcasten ”Det vi taler om”, outdoor, native artikler i Ud&Se og meget mere. 

”Vi vil gerne påvirke danskerne til at lægge oplevelser under træet i år, så julen kan vare helt til påske. På den måde rækker kampagnen ind i 2022, og kan være med til at skabe forretning for dansk turisme i et godt stykke tid endnu,” siger Lene Hylleberg, senior projektleder i VisitDenmark. 

I øjenhøjde med danskerne

VisitDenmark har baseret julekampagnen på indsigter om danskerne og erfaringer fra tidligere #baredanmark aktiviteter, og ligesom i sommer er Mette Horn frontfigur i videoen. 

”Danskerne var vilde med humoren i kampagnen i sommer, og de var også begejstrede for de overraskende oplevelser, som blev præsenteret. Vores evaluering viser desuden, at det gav en ekstra styrke at bruge en kendt talsperson, og danskerne opfattede Mette Horn som autentisk og i øjenhøjde,” siger Lene Hylleberg. 

I forbindelse med kampagnen har YouGov gennemført en undersøgelse, som viser, at 61 procent af danskerne ikke kan huske, hvad de fik i julegave sidste år. 

Denne indsigt er springbræt for opfordringen om at give en gave, som ikke går i glemmebogen. En oplevelse, som man kan dele med hinanden i Danmark. 

Kampagnen henviser til megetmereendbare.dk, hvor destinationerne bidrager med et væld af inspirationsmuligheder til oplevelser inden for kultur, gastronomi, outdoor eller eventyr på egen hånd. Her er alt fra tangsafari, spaoplevelser i det fri og spændende muesumsbesøg landet over. Og ønsker man at kombinere med en overnatning er der også inspiration til det.

Vil du være med i kampagnen?   

Hvis du vil være med i kampagnen, kan du downlade film, annoncemateriale, forslag til SoMe tekster mv. i denne toolbox

Materialet kan nemt tilpasses, så det passer til netop din virksomhed eller destination.

Video

Her er Mette Horn med en mere personlig fortælling om, hvorfor hun synes, at det er en god idé at give en oplevelse i gave. Se også kampagnevideoen.  

Mette Horn i kampagnen Meget mere end bare en julegave 2021

Meget mere end bare en julegave

Foto: Simon Larsen
Lene Hylleberg
Spørgsmål til kampagnen

Senior Brand & Relationship Manager

lenhyl@visitdenmark.com