Giv journalister nem adgang til billeder af hele Danmark

7.2.2020
Foto: Jakob Vingtoft

På VisitDenmarks hjemmeside kan du finde en samlet oversigt over de tilgængelige mediedatabaser, som findes rundt omkring i landet. Indholdet kan anvendes af alle, der markedsfører Danmark som rejsemål. 

VisitDenmark har lavet en samlet oversigt over tilgængelige mediedatabaser, som du kan finde på VisitDenmarks hjemmeside. Oversigten er lavet for at give et samlet overblik og nem adgang til de mediedatabaser, som er offentlig tilgængelige i dansk turisme.  

Det bliver især nemmere for udenlandske journalister at få et samlet overblik over det billed- og videomateriale, som er knyttet til dansk turisme. Oversigten giver dem en nem indgang til databaser, som de, på grund af sprogbarrierer, muligvis ikke selv ville have fundet frem til. 

Mulighed for at tilføje mange flere

Oversigten over de tilgængelige mediedatabaser består i øjeblikket af kategorier, såsom destinationer, attraktioner, events, festivaler, hoteller og transport. Det er under disse foreløbige kategorier, at flere turismeaktører allerede er repræsenteret med deres mediedatabaser. 

På vores hjemmeside har vi mulighed for at tilføje mange flere aktører. Har I en mediedatabase, som er relevant for dem, der markedsfører og omtaler Danmark som rejsemål, så send en mail med link til jeres database til Content Manager Johanne Louise Seidelin. Så vil jeres database blive tilføjet hurtigst muligt.

Bemærk venligst, at VisitDenmark ikke er ansvarlig for andre mediecentres retningslinjer for brug af materiale.