camp to go denemarken_seizoen 3_sander janson_mette rodenhuis-carlsen

Nye hollandske tv-programmer om campinglivet i Danmark  

11.11.2022
Foto: Mette Rodenhuis-Carlsen

Tre danske destinationer er omdrejningspunktet for nye tv-udsendelser om campinglivet i Danmark, som netop nu vises i Holland. Udsendelserne skal inspirere endnu flere hollændere til at tage på campingferie i Danmark. 

Tre destinationer, fire campingpladser og en stribe sjove oplevelser i Danmark bliver eksponeret på den største kommercielle tv-station i Holland, RTL4, i løbet af de kommende uger. 

Det er den hollandske campingorganisation KCI, der igen i år har produceret en programrække på otte udsendelser, hvor man følger hollandske familier på campingferie. De fire første udsendelser af ”Camp to Go” foregår i Danmark, og det er andet år i træk, at KCI har valgt at optage i Danmark. 

Og der er en god grund til, at valget igen faldt på Danmark: 

"Udsendelserne med Danmark trækker stor opmærksomhed og højere seertal. Det har sidste års udgave af Camp to Go allerede bevist. Under optagelserne til de nye programmer i sommer mødte jeg en mor med sin datter, som genkendte vores Camp to Go autocamper. Det var vores udsendelser om Danmark sidste år, som vakte hendes interesse, og som gjorde, at hun besluttede sig for at tage på ferie i Danmark for første gang,” siger Leo Diepemaat, formand for KCI. 

Stort campingpotentiale 

KCI har udviklet programmerne i samarbejde med VisitDenmark, Destination Sønderjylland, Destination Vadehavskysten og VisitAarhus

”Da KCI spurgte, om vi ville være med i en række nye udsendelser, slog vi til med det samme. Campingpotentialet i Holland er stort, og med over 400 campingpladser er Danmark et campingland par excellence. Mange campingpladser er placeret direkte ved hav og strand, der er god plads til udendørs aktiviteter som cykling og vandring, og mange er børnevenlige. Det passer godt til de hollandske campister,” siger Mette Rodenhuis-Carlsen, VisitDenmarks markedschef i Holland. 

Der er allerede registreret knap en halv million hollandske campingovernatninger i Danmark i år (januar-september). Det er det højeste niveau i 25 år. 

De fire Camp to Go udsendelser om Danmark varer 25 minutter og bliver vist lørdag kl. 17.00 med genudsendelse søndag kl. 11. Den første udsendelse blev vist lørdag den 5. november. 
Der forventes op mod 400.000 seere pr. udsendelse. 

De fire campingpladser i udsendelserne er Sandskær Strandcamping i Destination Sønderjylland, Ribe Camping i Destination Vadehavskysten og Terrassen ved Silkeborg og Blushøj ved Ebeltoft, begge VisitAarhus. 

Camp to Go

Trailer for den første udsendelse af Camp to Go, som blev vist den 5. november. 

Holland Camp-to-go season 3

Camp to Go - Trailer