Camp to Go besøger Sønderjylland

Populært hollandsk tv-program besøger Danmark

4.3.2022
Foto: Camp-to-Go TV

Det populære hollandske tv-program Camp to Go har i deres anden sæson valgt at tage til udlandet, og valget er faldet på Danmark. Det er blevet til fire programmer, som netop nu vises på hollandsk tv. 

I løbet af den næste måned kan hollandske tv-seere lægge vinteren bag sig og drømme om en dansk campingferie i skønne naturomgivelser til sommer. 

Tv-programmet Camp to Go har nemlig lige haft premiere på den hollandske kanal RTL4, og her kan seerne følge otte hollandske familier, som besøger forskellige campingpladser i VisitHimmerland og på Destination Sønderjylland. Nogle af familierne er erfarne campister, mens det for andre er første gang. 

Det er campingeksperten og tv-kendissen Sander Janson, som er vært på programmet, og han guider familierne rundt på campingpladser og foreslår aktiviteter på destinationerne. På den måde kommer familierne en tur i Marsktårnet, besøger vingården Årø og bor både i campingvogn, camp-let og mobilehome. 

Og det er god reklame at få hollandske familier til at anbefale Danmark på tv, mener direktør for Destination Sønderjylland, Karsten Justesen: 
”Det giver rigtig god mening for os at være med i Camp to Go. Vores campingpladser er ret unikke, da de ligger ud til vandet og tilbyder god plads og udendørsaktiviteter som vandring, cykling og lystfiskeri. Det er netop, hvad hollænderne søger,” siger direktør Karsten Justesen, Destination Sønderjylland. 

Med kun 6 timers kørsel til den danske grænse satser Destination Sønderjylland på de hollandske gæster som et supplement til de tyske. Hollænderne er nemlig attraktive turister, blandt andet fordi de rejser på andre tidspunkter end tyskerne. 

Camp to Go tager udlandet – og Danmark er første destination 

”Camp to Go” er et velafprøvet koncept. Sidste år blev otte lignende udsendelser en stor succes med gennemsnitligt 833.750 seere pr. udsendelse, og derfor har den hollandske campingorganisation KCI, som står bag konceptet, besluttet sig for at gennemføre en ny sæson – denne gang kombineret med ophold i udlandet.  

”Da KCI kontaktede os for at høre, om vi ville være med, var vi slet ikke i tvivl. Det er alletiders chance for at vise Danmark frem for en stor, relevant seerkreds, og vi er stolte over, at Danmark er den første udenlandske destination, som er med i programmerne. Derfor er vi også gået i gang med at planlægge dansk deltagelse i en ny og tredje sæson af Camp to Go,” siger Mette Rodenhuis-Carlsen, VisitDenmarks markedschef i Holland. 

Tv-udsendelserne indgår som en del af VisitDenmarks samlede marketingmix på det hollandske marked og skal være med til at øge kendskabet til Danmark som campingdestination og få markedet tilbage på 2019-niveau. 

Under corona-pandemien er antallet af campister i Holland steget med over 30 procent, og der findes nu 4 millioner aktive campister på markedet.

Programmerne bliver vist lørdag kl. 17.00 på RTL4 og genudsendt om søndagen kl. 11.30. 

De fire programmer blev optaget i Danmark i august 2021.  

Se traileren til første afsnit

Camp to Go besøger Sønderjylland

Holland - Camp to go

Foto: Camp-to-Go TV