Flemming Møldrup er vært for en ny podcast i forbindelse med #baredanmark kampagnen 2020

Tag på podcast-ferie med kendte danskere

8.7.2020
Foto: PR Foto

Flemming Møldrup er vært i en ny podcast, hvor kendte danskere fortæller sjove anekdoter fra deres hjemstavn og bliver testet i, hvor godt de kender Danmark som ferieland. Podcasten kommer rundt til alle destinationer og er produceret som en del af kampagnen ”Meget mere end bare Danmark”. 

Når danskerne skal hente inspiration til deres ferie, kan en ny podcast måske give svaret – og endda på en underholdende måde. 

I en podcast på seks afsnit rejser Flemming Møldrup, der blandt andet er kendt fra tv-programmet ”Kender du typen?”, rundt i hele Danmark og inviterer kendte danskere til at quizze om det danske ferieland med udgangspunkt i steder og destinationer, de har et særligt forhold til. 

Rækken af kendte quizdeltagere tæller blandt andet stjerne-kok Rasmus Kofoed, tv-vært Steen Langeberg og musiker Tobias Kippenberger, og undervejs vil der blive sat fokus på store attraktioner, fantastisk natur og lokale specialiteter. 

Det hele vil foregå i en uhøjtidelig tone med masser af humor og sjove anekdoter, når Flemming Møldrup sender mere eller mindre kringlede spørgsmål i retning af sine gæster. 

“Selv om rigtig mange danskere hvert år holder ferie i Danmark, er der en tendens til, at danskerne tager Danmark for givet. Det skal kampagnen ‘Meget mere end bare Danmark’ ændre på. Vi vil skabe en positiv stemning om det danske ferieprodukt og få flere danskere til at gå på opdagelse i landet. Det er jeg sikker på, at podcasten kan bidrage til på en inspirerende og underholdende måde,” siger marketingdirektør Janne Grønkjær Henriksen, VisitDenmark. 

Rundt til alle destinationerne 

Første afsnit af podcasten udkommer onsdag den 8. juli og vil handle om den jyske vestkyst og Sønderjylland. Det andet afsnit om de danske øer kommer ugen efter, og i august og september udkommer de sidste fire afsnit, som vil have fokus på blandt andet sensommeroplevelser og weekendture. 

Podcasten er en del af kampagnen ”Meget mere end bare Danmark” og er udviklet i samarbejde med momondo. Det er Heartbeats, som producerer og udgiver. 

Le Gammeltoft, der står bag Heartbeats, bakker op om projektet: 

”For et dansk medie, der har fokus på den danske kultur, er det oplagt at hjælpe med at sætte fokus på, hvor fantastisk Danmark er som feriedestination. Podcast er et perfekt format til at dele viden og samtidigt underholde, og det er spændende at samarbejde med momondo og VisitDenmark, der tester lydformatet for første gang,” siger hun.

Spørger man Per Christiansen, VP for EMEA marketing hos momondo, om hvorfor en global rejsesøgemaskine nu sætter fokus på ferie i Danmark, er svaret: 

”Momondo er til for de rejsende, og det gælder uanset, om man søger efter fly til udlandet eller efter et hotel, sommerhus eller billeje i Danmark. Vi ønsker at inspirere til, at folk får vækket deres nysgerrighed og med ‘Der er en yndig quiz’ har vi en unik mulighed for at gøre danskerne nysgerrige på nogle af de gemte perler, der venter rundt om i landet”.

Podcasten findes der, hvor du plejer at lytte til dine podcasts, under navnet ”Der er en yndig quizz”. 

Du kan også finde den på Heartbeats hjemmeside

Oversigt over episoder

Episode 1: Bornholm, Lolland-Falster og det Sydfynske
Gæster er direktør for Heartbeats Le Gammeltoft og Rasmus Kofoed, Restaurant Kadeau i København og på Bornholm. Er udgivet.

Episode 2: Sydvestjylland
Gæster er journalist Steen Langeberg, kendt som vært på Go Morgen Danmark, samt musiker og forsanger i danske rockband The Floor is Made of Lava Tobias Kippenberger. Er udgivet.

Episode 3: Sjælland
Gæster er journalist og forfatter Signe Wenneberg og tv-vært og podcaster Jasper Ritz, som kendt for blandt andet podcasten ”Farmænd”. Udgives den 19. august.

Episode 4: Nordjylland
Gæster er professionel padlesurfer og VM guldvinder Casper Steinfath og forsanger i det danske rockband Nephew Simon Kvamm. Udgives den 26. august

Episode 5: Østjylland og trekantsområdet
Gæster er radiovært på P3 Line Kirsten og fodboldspiller i svenske FC Rosengård samt landsholdsspiller Katrine Veje. Udgives den 2. september.

Episode 6: Aarhus, Odense og København
Gæster er stand-up komikererne Jacob Taarnhøj og Mikkel Klint Thorius. Jacob har været drivende kraft i stand-up scenen vest for Storebælt, mens Mikkel har base i København. Udgives den 9. september.


Opdateret 17. august 2020