©  Foto:

Birkegårdens Haver – Sjællands hyggeligste familiepark

Birkegårdens Haver – Sjællands hyggeligste familiepark


Birkegårdens Haver er hele din families fælles udflugtsmål. Her er 5 skønne haver, dyreområde, legepladser, minigolf, picnicområder, stor hyggelig café og gavebutik.

For haveelskere har vi de 5 skønneste haver, der byder på hver deres specielle oplevelse året rundt. Her er Danmarks største japanske have, hvor æstetik og symbolik er i fokus, den overdådige og farverige dansk/engelske have, den prægtige Præriehave, Klosterhaven med krydder- og lægeurter og ikke mindst vores flotte Permahave, der er lavet ud fra de kendte permakultur principper.

For børn og familier har vi masser af plads og sunde aktiviteter. I dyreområdet kan I hilse på bl.a. æsler, dådyr, kunekune grise, forskellig slags geder, får og kaniner – de fleste dyr er kæledyr. For jer har vi også 6 legepladser bl.a. forhindringebanen – Tarzanbanen.

I løbet af sæsonen holder vi Børnedage, hvor der bl.a. er skattejagt og ATV-kørsel. På almindelige dag får børn udleveret en stifinderopgave, når I ankommer, som I kan løse i fællesskab, mens I går rundt i haverne. I weekenderne, sommerferien, helligdage, Halloween og jul kan børnene ride på vores søde æsler. Til Halloween og jul har vi også masser af oplevelser for børnefamilier.

For hele familien er her en minigolfbane, flere picnicområder (2 er med grill), hvor I kan nyde jeres medbragte mad, eller I kan købe frokosten i vores hyggelige café. Vi har også en stor gavebutik, som bestemt er et besøg værd.


Birkegårdens Haver er for haveelskere og børnefamilier – her er plads til alle!