©  Foto:

Galleri Gloria

I Galleri Gloria kan du opleve skulpturer, malerier og tæpper fra Dranella.

Sansehaven er også åben.

 

Galleriet er indrettet i et gl. snedkeri og her findes et stort udvalg af snedkerværktøj fra slægtens tid helt tilbage til 1858. Der er desuden udstilling af kunstværker i træ, glas, flotte stentøjsbuster, hovede-skåle og andre unika lerarbejder. Der kan ses et bredt udsnit af malerier fra lokale kunstnere. En afdeling af små træ-ting til enhver lejlighed fuldender billedet.

Galleri Gloria har til huse på Poppelvej 4 i Hjørring lige over for den smukke Bistrup Kirke. Lokalerne er et tidligere snedkeri, som nu er indrettet med 200m2 udstilling. Da familien har aner tilbage til 1858 inden for tømrer- og snedkerfagene er der en stor samling af gammelt snedkerværktøj. Desuden er der værker i ler, stentøj, glas og træ samt udstillinger af forskellige lokale billedkunstnere, som giver en unik oplevelse.

Galleriet ejes af Jonna og Jacob Jacobsen. Jonna er uddannet skulptør - ler og stentøj hos FUSSI i Hjørring. Jacob er uddannet tømrer og snedker og har gennem årene designet mange møbeltyper. Han arbejder i dag mest med nye ideer i træ, sten, glas og maleri.

Galleri Gloria har åbent torsdage fra 13-17 eller efter aftale. Vi tager gerne i mod mindre grupper. Ring og aftal tid på 98 92 05 31.

Velkommen til gode oplevelser  i Galleri Gloria. Ingen kan alt, men alle kan noget.