Halloween i Tivoli Friheden

Halloween i Tivoli Friheden

Begivenheder
Begivenheder
Glæd dig til Halloween i Tivoli Friheden. Hvert år i oktober er der masser af sjove og (u)hyggelige oplevelser, når parken bliver invaderet af hekse, spøgelser, monstre og hundredvis af edderkopper. 
Adresse

Skovbrynet 5

8000 Aarhus C

Kontakt

E-mail:tivoli@friheden.dk

Telefon:86147300

(U)hygge for hele familien

Det er efterhånden blevet en tradition, at Tivoli Friheden inviterer hele familien til en (u)hyggelig Halloween-uge i efterårsferien. Programmet for efterårsferien i 2019 er ingen undtagelse. Her kan du til Halloween i Friheden blandt andet opleve teater, græskar-udskæring og en masse andre arrangementer. Du kan også se DR's Hr. Skæg optræde hver dag på Friluftsscenen kl. 14:00.

Kom og føl gyset, når mørket sænker sig, og uhyggen for alvor viser sig, når monstre og uhyggelige figurer viser sig frem i natten.

Tør du besøge det skræmmende hurlumhejhus?

Denne Halloween byder Tivoli Friheden dig indenfor i et hurlumhejhus af horror og skræk, når sindssyge karnevals-artister jagter dig gennem en serie af vanvittige rum. Vægge og gulve føles levende og de vilde lyde og lys gør det svært at fokusere.

Fra illusion til delusion

Intet er som det ser ud på Delusions-FABRIKKEN. Der bliver for alvor vendt op og ned på hvad der er sjovt, hvad der er skræmmende og hvad der giver mening. Kan du klare turen og bevare forstanden?

PRISER

20 kr./person pr. tur

ÅBNINGSTID

ILLUSIONSFABRIKKEN omdannes til Delusions-FABRIKKEN fra kl. 18:00 – 21:00 d. 12. – 19. oktober

Delusions-FABRIKKEN frarådes børn under 12 år. Vil man alligevel prøve kræfter med hurlumhejhusets skræk og jag, bedes det ske i følgeskab med en voksen. 

#tivolifriheden #visitaarhus #halloween

Adresse

Skovbrynet 5

8000 Aarhus C

Facilities

For børn

Efterårsferie

Relaterede produkter

Se mere
Updated by: