©  Foto:

Mariager Camping & Hytter

Leder du efter en idyllisk, hyggelig campingplads tæt på vand og by? Så er Mariager Camping en sikker vinder! Faktisk har campingpladsen i 2023 fået en flot 2. plads som "Årets danske bynære campingplads" til Danish Camping Award 2023. 

 

Med sin unikke beliggenhed helt ned til Mariager Fjord er Mariager Camping & Hytter det naturlige valg for moderne børnefamilier og aktive ældre, som ønsker kvalitetsferie i rolige og trygge omgivelser.  
  
Campingpladsen er et godt udgangspunkt for udflugter, naturoplevelser, cykelturer og samvær på tværs af generationer. Her er idelle muligheder for fiskeri. 
  
Der er kun 2 min. gang til centrum i den idylliske gamle købstad - Mariager, eller til marinaen, som i sommerperioden summer af liv og aktiviteter.  
  
Mariager Camping & Hytter udlejer også hytter i flere kategorier. Prøv fx. den unikke oplevelse Fjordboblerne, som er en ny overnatningsform - et outdoor hotelværelse, der er skabt til alt slags vejr og placeret med en skøn panoramaudsigt over Mariager Fjord. I Fjordboblerne finder du opredt dobbeltseng, loungemøbler og biopejs.
  
I gå-afstand fra Mariager Camping & Hytter ligger Mariager-Handest Veteranjernbane, turbåden Svanen, Mariager Saltcenter, Mariager Museum og Mariager Klosterkirke og Kloster.

På campingpladsen kan der også lejes cykler og kajakker - tjek det ud HER!

Fjordbobler

Ta' på glamping ferie på Mariager Camping. Fjordboblerne er en forholdsvis ny overnatningsform på Mariager Camping. Der er i alt tre bobler, hvor du i hver enkelt bliver mødt af en skøn opredt dobbeltseng, loungemøbler og biopejs. Der er stort panoramavindue hvorfra du kan nyde udsigten ud over fjorden samt naturens omskiftelighed. 

Fjordboblerne er til 2 personer.

Der er minibar/køleskab, kaffe/te samt service til 2 personer. Håndklæder er inkluderet.

Læs mere om Fjordboblerne her!

Danmarks næstbedste campingplads

For andet år i træk har Mariager Camping været få skridt fra at hive sejren hjem fra Danish Camping Award. I 2022 fik de en 2. plads som "Årets danske campingplads - klassisk". Og i 2023 blev det igen til en 2. plads, dog i kategorien "Årets danske bynære campingsplads". 

Det skal dog siges at begge år, er 1. pladsen gået til en sjællandsk campingplads - så Jyllands bedste campingplads? Det kan Mariager Camping vidst godt bryste sig med. Bedst i vest.