©  Foto:

MovieHouse Hjørring - Biograf i Hjørring

Ikke blot Hjørring men Nordjyllands lækreste biograf med luksus sæder samt fantastisk billed- og lydkvalitet vil du opleve i Moviehouse Hjørring.

 

I 2019 gennemgik biografen en omfattende renovering, blandt andet blev komforten forbedret i form af nye Recliner luksussæder i salene og foyeren fik helt ny indretning.

Sal 1 er den største med sine 223 pladser. Sal 2 er den næststørste med 156 pladser. Sal 3 og Sal 4 identiske med hver 93 pladser.

Salene er opbygget efter den såkaldte THX-norm, der er udtænkt af filmmageren George Lucas - manden bag Starwars-filmene.

Lyden er en ekstremt vigtig faktor for filmen og ligeledes vores gæsters oplevelse i salens mørke, og derfor er salene udstyret med Dolby Digital 7.1 EX, som sikrer lyd i høj kvalitet.

Alle sale er ligeledes indrettet med plads til kørestole.Biografen er udstyret med den mest moderne teknik som f. eks. trådløse mikrofoner og projektor til computerpræsentationer, således at biografen lever op til sit navn, nemlig som et center med flere muligheder end blot at vise film. 
Kiosken har et udvalg af slik og sodavand for enhver smag.

Der er fri parkering lige ved døren og der er åbent 364 dage om året.
Film skal opleves i biografen.