©  Foto:

Restauranten hos Mejeriet Tunø

Mejeriet Tunø er Tunøs centrale samlingssted. Her kan du nyde dejlige måltider til frokost og aften på den solrige terrasse med fantastisk udsigt eller inde i varmen i den stemningsfulde restaurant. 

Oplev smagen af Tunø

Få minutters gang fra færgelejet på Tunø ligger øens gamle mejeri, som i dag fungerer som en hyggelig og stemningsfuld restaurant samt overnatningssted. Mejeriet er et naturligt og oplagt stop på dagsturen eller ferien på Tunø, og du kan se frem til god mad og kolde drikkervarer på den store terrasse med havudsigt eller inde i varmen. 

Hos Mejeriet Tunø er de lokale kvalitetsråvarer i centrum. Al maden er hjemmelavet fra bunden med egne opskrifter, så du er sikret en unik og autentisk oplevelse som gæst. Mejeriet benytter gerne så mange lokale produkter som muligt - heriblandt friskopgravede Tunø-grøntsager og kød fra fritgående danske dyr. 

 

Skønne ø-retter

Menuen hos Mejeriet byder på få folkekære retter tilberedt med kærlighed. Uanset hvilken ret du vælger, er den lavet fra bunden. Her er der retter for enhver smag, så hele familien kan finde noget, som frister. Restaurantet holder åbent til både frokost og aften. Til aften udvides menuen med forretter og desserter, så du kan sammensætte en 2- eller 3-retters menu efter behov. 

Du kan se den aktuelle menu på Mejeriet Tunø's hjemmeside. 

 

Overnatning med ægte badehotelstemning

Mejeriet Tunø har på 1. sal otte lyse og indbydende værelser i ægte badehotelstil. 

Du kan læse mere om ophold og overnatning hos Mejeriet Tunø på denne side.

 

Bordbestilling

Du er altid velkommen til at kigge ind fra gaden til et måltid, kolde drikkevarer eller kaffe og kage. Vi anbefaler dog, at du bestiller bord på forhånd for at garantere, at der er plads til dig, når du ankommer. 

Følg dette link for at bestille bord hos Mejeriet Tunø. 

Åbningstider afhænger af sæson. Du kan altid se de aktuelle åbningstider på Mejeriets hjemmeside. 

 

Masser af stemning

Mejeriet Tunø danner rammerne for dem, som er til autentiske oplevelser; musikalske events med højt humør og kolde fadøl, men også for dem, som er til nærvær og rolige yoga-morgener i solskinnet. Her er der plads til alle – fra familien i afslappet feriestemning til vennerne, der får lidt til ganen i festligt lag.

Der afholdes jævnligt events på Mejeriet. Ofte kan du opleve livemusik i restauranten, men du kan også deltage i foredrag, stand-up eller sportsarrangementer.

Uanset, hvorfor du besøger Mejeriet eller hvem du er, så sørger værtsparret Tim og Victoria for at du føler dig hjemme med god service og godt værtskab.

 

I hjertet af en dejlig ferieø

Mejeriet Tunø ligger i Tunø's idylliske landsby, få hundrede meter fra havnen, hvor du står af færgen. Mejeriet ligger skønt placeret, ganske tæt på stranden og øens attraktioner. Mejeriet kan oplagt besøges før eller efter en tur rundt om øen eller når du venter på færgen tilbage til fastlandet. 

Tunø er en idyllisk og bilfri perle i Kattegat, som tilbyder mange oplevelser og unik, charmerende østemning. Øen er oplagt til et ophold, men du kan også sagtens besøge den på en dagstur - færgesejladsen fra Hou på fastlandet tager en time. Du kan få inspiration til oplevelser på Tunø på denne side.