©  Foto:

Rude Hougaard

Overnat i fredelige, landlige omgivelser ved Odderkysten nær Saksild Strand. På denne gamle gård kan du indlogere dig i hyggelige værelser eller en stor, rummelig ferielejlighed, ganske tæt på stranden og Østjyllands store oplevelser.  

Privat overnatning på gård nær Saksild

Ved den lille landsby Rude kan du mærke den landlige idyl, hvor alt ånder fred og ro. Rude Hougaard er en gammel trelænget gård, som er blevet renoveret og indrettet med værelser og ferielejlighed, der kan lejes til ferieophold til priser, som er til at betale. Rude ligger ganske tæt på Østjyllands vel nok bedste badestrand, Saksild Strand, og endnu tættere på Rude Strand, som også byder på glimrende forhold. Og så er der kun 20 kilometer til centrum af Aarhus og kort køreafstand til alle Østjyllands store attraktioner.

 

Ferielejlighed med god plads

I gårdens gamle staldbygning er en lækker ferielejlighed blevet indrettet. Lejligheden er stilfuldt indrettet med fritlagte bjælker, indvendigt bindingsværk og gamle staldvinduer med en fin udsigt over hestemarkerne. Et fint stort badeværelse med gulvvarme og et godt køkken rummer alt, hvad man har brug for. Der er to soveværelser med dobbeltsenge og udsigt til gårdspladsen.

I køkken-alrummet er spiseplads til 6 pers. samt en god sovesofa med chaiselong samt tv, DAB-radio og trådløst internet.

Ferielejligheden egner sig godt til familier eller vennegrupper på ferie med sine mange sovepladser.

Lejligheden kan bookes for den beskedne pris af 500 kroner pr. nat for to personer. Derefter 200 kroner pr. ekstra overnattende person.

 

Værelser

Rude Hougaard har desuden også to dobbeltværelser til leje, som er indrettet i gårdens stuehus fra 1870. Der er fælles badeværelse og tekøkken til deling mellem værelserne.

Værelserne kan bookes for 200 kroner pr. person ved to overnattende gæster på værelset. 300 kroner pr. nat for 1 person.

 

Book dit ophold

Er du klar til at booke et kystnært ophold på landet i værelse eller lejlighed? Så kontakt indehaver Ingrid Christiansen pr. mail, telefon eller ved at udfylde formularen på denne side.

 

Om Odderkysten

Odderkysten nyder godt af sin nærhed til Aarhus, Horsens og store østjyske attraktioner som Djurs Sommerland og LEGOLAND ®. Men Odderkysten byder udover den fabelagtige strand ved Saksild også på flere andre skønne oplevelser. Nær Rude ligger også den lille stemningsfulde havneby Norsminde, og færgebyen Hou, hvorfra man kan tage færgen til den bilfri ø Tunø eller Samsø på en dagstur. Og så kan det også anbefales at besøge Danmarks største landsby, handelsbyen Odder, som byder på en charmerende bymidte med gode shopping-forhold.