©  Foto:

Saksild Strand

Saksild Strand er kendt som en af Danmarks bedste og mest børnevenlige badestrande, og det er ikke uden grund. Her er det reneste vand og babyblødeste hvide sand, og mange har stranden som deres yndling. De rolige omgivelser bliver suppleret af gode toiletforhold, livreddertårn, dejlige isboder, spisesteder og kort afstand til campingplads og sommerhuse.

I Saksild er der god plads til solbadning og dejlige dyp

Hvis du er til strande, er du kommet til det helt rigtige sted. Langs Odderkysten er der badeoplevelser af enhver slags. God plads til at nyde lange gåture i vandkanten og tage en afkølende dukkert, når solens stråler prikker i huden. En af de måske mest berømte af slagsen er Saksild Strand.

Ta' hele familien under armen, og nyd den fantastiske, børnevenlige sandstrand, hvor både sand og vand er blødt og lækkert. Parkering få meter fra stranden og en etableret sti til barnevogne og kørestole sikrer, at alle kan være med!

  

Tag bare børnene med

Lavt vand og det fineste sand er perfekt til selv de mindste vandhunde, der kan bade uden at blive vippet omkuld af de store bølger. Husk skovl og spand, når der skal bygges sandslotte – på den brede strand er der nemlig plads nok til, at ungerne kan tumle og boltre sig. Eller more sig med gyngestativet, der har udsigt direkte til det smukke hav.

 

Skønne faciliteter for alle

Saksild Strand er udstyret med et livreddertårn, hvorfra der i sommerperioden bliver holdt øje med badegæster. Stranden har Det Hvide Badeflag med tre stjerner, hvilket er din garanti for rent badevand, gode faciliteter og stort fokus på sikkerhed. Der er strandmåtter ned til og langs med vandet, så også kørestolsbrugere har mulighed for at nyde stranden. Der er rigeligt med gratis parkeringspladser ved Trekanten, kun 50 meters gang fra stranden.


Det kan du også lave ved stranden

Strandshoppen og Saksild Strand Camping udlejer paddleboards og kajakker. Hos Saksild Strand Camping kan du desuden leje både og flere slags cykler.

På denne side kan du læse mere om oplevelser, spisesteder m.m. omkring Saksild Strand.

 

Kan andre strande friste?

Odderkysten byder på mange flotte strande. Den lækre Saksild Strand strækker sig faktisk hele 8 kilometer mod syd til færgebyen Hou. Få et overblik over områdets mange strande.