©  Foto:

Feriepartner Odder-Juelsminde

Nyd en ferie med god plads til leg, nærvær og kvalitetstid. Book et sommerhus ved den jyske østkyst og få en uforglemmelig ferie med dem, du holder af. Feriepartner er din lokale ekspert i sommerhusudlejning.

Sommerhusferie i Østjylland

Kunne du tænke dig at tilbringe ferien i sommerhus ved den skønne jyske østkyst? Her finder du børnevenlige sandstrande med roligt, lavt vand. I læ af vestenvinden er de lange strande en herlig tumleplads, og de mange Blå Flag garanterer for rent og klart badevand. Og så er du lige i hjertet af Danmark - tæt på Aarhus, Billund, Horsens og Jyllands mange attraktioner.

 

Et kæmpe udvalg for enhver smag

Hos Feriepartner er udvalget stort, hvis du søger et lækkert, kystnært sommerhus til leje fra Mariendal og Ajstrup lige syd for Aarhus til Juelsminde syd for Horsens.

Vælg f.eks. et feriehus ved en af landets bedste strande i Saksild. Eller hold ferien i den dejlige havneby, Juelsminde. Nyd maritim stemning i Norsminde eller gå i læ ved den smukke bugt ved As Vig. Og hvis dit hjerte banker for ø-ferie og den autentiske ø-stemning, der får dig helt ned i gear, så er Feriepartners dejlige sommerhuse på Samsø lige noget for dig.

Feriepartner Odder-Juelsminde har igennem mange år stået for sommer- og feriehusudlejning ved Odderkysten og på Juelsmindehalvøen. Så når du booker hos Feriepartner, får du både indgående lokalkendskab, gode priser og et stort udvalg af kvalitetssommerhuse.

Der tilbydes sommerhuse i alle prisklasser – små som store og traditionelt som luksus. I mange af sommerhusene er husdyr også velkomne. I højsæsonen udlejes minimum en uge ad gangen, men kommer du uden for sæsonen tilbydes også miniferie og 2-personers rabat.

 

Find dit sommerhus i Østjylland

Hos Feriepartner er det ganske nemt for dig at finde og booke sommerhus.

Besøg Feriepartners hjemmeside for at se alle de skønne sommerhuse, der kan lejes hele året rundt.

 

Besøg et af de lokale kontorer

Har du spørgsmål vedr. booking, vil du have inspiration til gode oplevelser i nærområdet eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte Feriepartner.

Der er lokale kontorer i Odder og i Juelsminde.

Banegårdsgade 3, 8300 Odder
Odelsgade 36, 7130 Juelsminde

Se åbningstider her.