Thyborøn Lystbådehavn

Foto: Destination Nordvestkysten
Aktiviteter
Lystbådehavne
Kun 50 meter fra en af Danmarks absolut bedste badestrande, finder du lystbådehavnen i den nordligste del af Thyborøn Havn. Også 50 meter er afstanden til byens handelsgade.
Adresse

Havnegade 5B

7680 Thyborøn

Hyggelig lystbådehavn i Thyborøn

I Den Røde Hal, som bygningen kaldes, findes sejlerfaciliteterne i den ene ende og restauranten Fiskehallen i den anden. Her er liv og glade dage - og om sommeren ofte også festlige arrangementer og store buffeter.

Thyborøn er en aktiv lille by, der rummer attraktioner som Kystcentret, JyllandsAkvariet, Sea War Museum og det kendte Sneglehus. Thyborøn er også stedet, hvor den årlige Fiskedag afholdes. 

Faciliteterne for de sejlende

I Den Røde Hal finder du på første sal opholdsrum med borde og stole og desuden et fuldt udstyret køkken til fri afbenyttelse. Fra opholdsrummet er udgang til to terrasser - en østvendt og en vestvendt - med fantastisk udsigt til havnen, stranden, byen og Vesterhavet på den anden side af høfden.

I stueetagen findes 4 toiletter, 4 baderum samt 2 familierum med både bad og toilet. Her står også en vaskemaskine og tørretumbler til afbenyttelse for lystbådehavnens gæster. Vaskemaskine og tørretumbler opereres med samme kort som bad og strøm.  

Der er fri Wi-Fi på hele havnens areal - du finder information herom ved indgangen.

Priser og praktisk info

Havnepenge betales via cashloaderen ved indgangen til sejlerfaciliteterne. Herfra får man et dagsbånd, man kan klistre på sin båd, så at havnefogden kan se, at man har betalt.

I cashloaderen købes også havnekort, der giver adgang til sejlerfaciliteterne samt bruges til betaling for bad, strøm og brug af vaskemaskine og tørretumbler.

Det er muligt at tanke diesel i havnen. Orienter dig om tankens placering på oversigtskortet i indgangen til sejlerfaciliteterne.

 

 

 

 

Adresse

Havnegade 5B

7680 Thyborøn

Facilities

Indkøb

Grillplads

Sanitære faciliteter

Restaurant/Cafe

Kiosk

WiFi

Benzin/Diesel

Elektricitet

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Lemvig