The LEGO Movie 2 - logo

The LEGO® Movie 2

Foto: VisitDenmark

Ved lanceringen af The LEGO® Movie 2 byggede VisitDenmark sammen med Warner Bros. og LEGO videre på successen fra The LEGO® Movie.

Endnu et klodset eventyr med Emmet & Co. åbnede muligheden for en strategisk co-branding kampagne for at promovere Danmark som hjemlandet for LEGO-klodsen og den nye LEGO-film.

VisitDenmark kørte i samarbejde med Warner Bros. en tværnational B2C-kampagne med en konkurrence om en familietur til Danmark som omdrejningspunktet. Præmien inkluderede overnatning på LEGOLAND Castle Hotel og adgang til både LEGOLAND og LEGO House.

The LEGO Movie 2 - trailer
Foto: VisitDenmark

Målet med kampagnen var at få øget opmærksomhed på Danmark som en attraktiv familiedestination og at dele en historiefortælling om det kreative Danmark.

Holland og Tyskland var kampagnens prioriterede markeder, hvor målsætningen blandt andet var 35.000 besøgende på henholdsvis det hollandske og tyske site. Med 156.864 besøgende på de to sites oversteg resultaterne forventningerne, og skabte stor synlighed for alle involverede partnere.

Kampagnen åbnede for også for en unik tredjepartseksponering via lokale samarbejdsaftaler – fra H&M i Sverige, over bol.com i Holland til HBO i Indien.

Om kampagnen

Kampagneperiode: 28. januar - 28. februar 2019

Målgruppe: Kyst & Natur

Marked: Globalt med Holland og Tyskland som prioriterede markeder

Partnere: Warner Bros., LEGO®, LEGO® House, LEGOLAND® Billund Resort samt lokale samarbejdspartnere

Resultater

Visninger:

 

5,7 mio.

Kendskab:

 

1,1 mio.

Præference:

 

315.813

Deltagere i konkurrencen:

 

43.039

Signe Lüth di Liberto
Kontakt os for at høre mere om kampagnen

Int. Senior Project Manager

sdl@visitdenmark.com

Se flere eksempler på markedsføringen af Danmark