Anne Villemoes

Anne Villemoes ny kommunikations- og udviklingsdirektør i VisitDenmark

3.4.2024
Foto: PR foto

VisitDenmark henter Anne Villemoes til en nyoprettet stilling som kommunikations- og udviklingsdirektør. Ansættelsen er det sidste led i etableringen af en ny direktørgruppe under ledelse af CEO Katja Moesgaard.  

Den 1. maj tiltræder Anne Villemoes en nyoprettet stilling som kommunikations- og udviklingsdirektør i VisitDenmark. 

Stillingen er oprettet i forbindelse med en større organisationsændring, hvor Anne Villemoes får ansvar for Analysen, Corporate Kommunikation samt Data og AI teamet.

Med ansættelsen af Anne Villemoes er VisitDenmarks nye direktørgruppe på plads. Gruppen skal sikre fortsat høj faglighed i VisitDenmark, skabe en større sammenhæng i opgaveløsningen på tværs af organisationen og en tydeligere værdi for interessenterne i dansk turisme.  

- Valget er faldet på Anne Villemoes, fordi hun har den erfaring med både strategisk kommunikation og ledelse, der skal til for at lykkes med en modernisering af organisationen. Ud over hendes dokumenterede meritter bidrager hun med en politisk indsigt og en forståelse for de mange og meget forskellige stakeholders, VisitDenmark løbende er i dialog med, siger CEO Katja Moesgaard.  

Anne Villemoes kommer fra en årrække som selvstændig seniorkonsulent for en række større virksomheder og organisationer. Hun er uddannet journalist, og i bagagen har hun bl.a. ti år som koncernkommunikationsdirektør for Danish Crown, pressechef i Forbrugerrådet, ministerrådgiver og journalist på Jyllands-Posten.  

- Den selvstændige livsstil har været et aktivt tilvalg, men jeg savner at være en del af noget større, hvor vi i fællesskab flytter dagsordener og skaber muligheder. Så da VisitDenmark dukkede op på radaren, var jeg slet ikke i tvivl. Jeg trives bedst i bevægelse, og for mig er kernen i succesfuld forandring kommunikation. Så jeg glæder mig enormt til at blive en del af VisitDenmark netop nu, siger Anne Villemoes.  

Den nye direktørgruppe består - foruden CEO Katja Moesgaard og kommunikations- og udviklingsdirektør Anne Villemoes - af marketingdirektør Line Nøhr Kobzili, international markedsdirektør Mads Schreiner og økonomidirektør Flemming Bruhn.