Magasin kårer Bornholm til Europas næstbedste ferieø

7.10.2019
Foto: Nikolaj Beyer - Destination Bornholm

Verdens største rejsemagasin Condé Nast Traveler har i dag offentliggjort deres årlige Readers’ Choice Awards. Bornholm er nummer to på listen over de bedste ferieøer i Europa og slår dermed blandt andet Kreta.

Bornholm er netop kåret til Europas næstbedste ferieø af verdens største rejsemagasin Condé Nast Traveler. Magasinet inviterer hvert år deres læsere fra hele verden til at stemme på deres yndlings rejsedestination i forskellige kategorier, og i år er Bornholm kåret som den næstbedste ferieø i Europa i kategorien ’Top 5 Islands in Europe’ foran Kreta, Paros og Mykonos. Bornholm er kun overgået af den kroatiske ø Hvar. 600.000 læsere har i år stemt på deres favoritter. 

”Bornholm har alt det, som rejsende efterspørger. Nemlig overvældende natur, vidunderlig mad og en autentisk oplevelse af dansk kultur. Når Bornholm er valgt foran øer, der globalt er langt mere kendte, handler det om, at rejsende i dag søger ukendte perler og uopdagede destinationer. Og Bornholm er en dansk hemmelighed set fra et globalt perspektiv – i hvert fald lidt endnu,” siger PR & Press Manager Kathrine Simonsen, VisitDenmark i USA. 

Destination Bornholm er naturligvis meget glade og stolte. 

”Det er en flot anerkendelse af Bornholm som feriedestination. Brandingværdien af kåringen er stor, og den kan vi i høj grad bruge i markedsføringen af øen både her og nu og i de kommende år,” siger direktør Pernille Kofod Lydolph, Destination Bornholm. 

Kåringen er et resultat af en international presseindsats og relationer heraf gennem flere år. Condé Nast Traveler var på Bornholm i forbindelse med en pressetur i 2017, arrangeret af VisitDenmark og Destination Bornholm i samarbejde med kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem. Besøget resulterede i en række artikler om Bornholm som feriedestination i blandt andet Condé Nast Traveler. 

Det er en flot anerkendelse af Bornholm som feriedestination. Brandingværdien af kåringen er stor, og den kan vi i høj grad bruge i markedsføringen af øen både her og nu og i de kommende år.

Som verdens største rejsemagasin har Condé Nast Traveler læsere i hele verden. Dermed når anerkendelsen bredt ud. 

”Når Condé Nast Traveler kårer Bornholm som Europas næstbedste ø, er det en blåstempling, som både har betydning for læserne og andre rejsemedier verden over, som bruger magasinet som inspirationskilde og referenceramme for nye trends,” siger Kathrine Simonsen. 

Den amerikanske og britiske udgave af Condé Nast Traveler/Traveller fusionerede i januar 2019 og cementerede dermed positionen som verdens største rejsemedie. Sammenlagt har deres magasin 3,8 millioner læsere og 8,2 millioner unikke online brugere. 

Også København er at finde på Condé Nast Traveler’s lister, nemlig nummer 6 på listen over ”Best Big Cities”. 

Derudover er Københavns Lufthavn kåret som verdens syvende bedste lufthavn og fem hoteller er med på listen over Nordeuropas bedste. 

Se listerne for Condé Nast Traveler: Readers' Choice Awards

 

Flere nyheder