banner fra #baredanmark kampagne fra fyn

Meget mere end bare Danmark sponserer Knæk Cancer

29.10.2020
Foto: destination fyn

TV2s seere blev eksponeret for tre spots om Danmark og havde mulighed for at vinde en rejse til Danmark under særudgaven Vild med dans knækker cancer, som blev sendt i ugens bedste sendetid fredag aften den 23. oktober.  

”Vi blev kontaktet af TV2, som spurgte, om vi vil sponsorere tre rejsepræmier til Knæk Cancer, som kører hele uge 43 på TV2. Selv om det var med kort varsel, takkede vi selvfølgelig ja på vegne af partnere bag ”Meget mere end bare Danmark” kampagnen,” siger Jacob Lisbygd, som er projektleder i VisitDenmark.

Præmierne var tre gavekort på 35.000 kr. til en rejse i Danmark i en storby, naturen eller ved kyst og strand.

Vinderne blev fundet under ”Vild med Dans knækker cancer” fredag den 23. oktober, som typisk trækker flere seere end selve indsamlingsshowet lørdag aften.

I løbet af programmet blev der vist 3 x 40 sekunders spot, som sætter fokus på henholdsvis storby, natur samt kyst og strand. Spottene blev vist midt i programmet - og ikke i reklameblokken – med ”Meget mere end bare Danmark” som afsender.

”Det er fantastisk, at så mange danskere støtter Knæk Cancer og har budt ind på et af de tre gavekort. Og så er vi selvfølgelig glade for at få supergod eksponering af Danmark over for vores primære målgruppe i ugens bedste sendetid,” siger Jacob Lisbygd.