Aarhus Airport seen from the airside

Pressefokus på danske lufthavne

18.10.2021
Foto: Aarhus Airport

I forbindelse med World Routes 2021 gennemfører VisitDenmark en tværnational presseindsats for at sætte fokus på de danske lufthavne.

Da World Routes 2021 blev afholdt i Milano tidligere på ugen, var der særligt fokus på at genoprette den internationale flytrafik og øge flyforbindelserne i kølvandet på pandemien. 

World Routes er en international B2B event, hvor flyselskaber og lufthavne mødes for at planlægge kommende flyforbindelser. 

”Det er vigtigere end nogensinde at udvikle flytrafikken, og det vil vi i VisitDenmark gerne bidrage til. Derfor har vi taget initiativ til at sætte spot på de danske lufthavne i de internationale luftfarts- og rejsemedier,” siger Giulia Ciceri, Marketing og Press Coordinator i VisitDenmark Italien, som har stået for indsatsen over for medierne.

Det er nyt, at VisitDenmark støtter de danske lufthavne i København, Billund, Aarhus og Aalborg gennem en tværnational presseindsats. Den er målrettet internationale luftfarts- og rejsemedier og har blandt andet som mål at videreformidle information og data om danske lufthavne og Danmarks potentiale som rejsemål. 

Der har indtil videre været omtaler i flere medier, blandt andet Avion Tourism og Verkeersbureaus, og flere interview med lufthavnene er også sat op.