Møns Klint

10 gode grunde til at tage på cykelferie i Danmark

Der er mange gode grunde til at tage på cykelferie, men der er endnu flere grunde til at tage på cykelferie i Danmark. Her har du 10 af slagsen…

1) I Danmark er der aldrig langt til næste overnatningssted, til havet for en forfriskende dukkert, til nærmeste by for en shoppingtur eller til næste spændende attraktion.

2) I Danmark har du mere end 11.000 km skiltede cykelruter at vælge imellem.

3) I Danmark finder du cykelstier og cykelveje overalt, som gør det trygt og sikkert at komme frem – også selvom der er børn med i selskabet. 

4) I Danmark er der ingen halsbrækkende bjerge (Danmarks højeste punkt er 170 m), så selvom landet har sine bakker, er de absolut til at besejre.

5) I Danmark finder du nemt et cykelværksted, hvis du får tekniske problemer på turen.

6) I Danmark er der næste altid vestenvind, så planlægger du efter det, kan du være ret sikker på at have medvind på det meste af turen.

7) I Danmark kan du nemt få din cykel med offentlig transport.

8) I Danmark er det sikkert at cykle i storbyerne – selv i centrum af København, hvor der faktisk er flere cyklister end bilister.

9) I Danmark er der respekt om cyklisterne i trafikken.

10) Danskerne elsker at cykle, så her vil du ikke føle dig som en særling, når du tramper gennem landskabet på din cykel, men snarere som en del af et stort fællesskab.

Del denne side

Cykelferie i Danmark

På cykelferie i Danmark

Danmark er et ideelt cykelferie land!

Video: We love bikes!