Ferie i Nordjylland - Rubjerg Knude

Ferie i Nordjylland

Klitter og hvide sandstrande så langt øjet rækker. Skagen med sine gulmalede huse. Det særlige lys og vestenvinden. Friske fisk og kryddersnaps. Det er Nordjylland, når det er bedst!

Ferie i Nordsjælland

Hold ferie i det grønne og frodige Nordsjælland, der veksler mellem kuperede åbne landskaber med vældige skove og store søer. 

På tur til Aalborg

Aalborg er mangfoldig og fuld af kontraster. En by, der har stor appetit på livets glæder. I Aalborg finder du alle storbyens facetter. Fra hæsblæsende forlystelsesliv til fredelige oaser. 

Ferie på Bornholm

Man siger ofte, at Bornholm er hele Danmark i en nøddeskal, så holder du ferie på Bornholm, kan du opleve meget af det, Danmark har at byde på - i hvert fald rent naturmæssigt.

Ferie på Fyn, Langeland og Ærø

Hold ferie på Fyn, Langeland og Ærø, der ligger midt i det hele. Landskabet i denne del af Danmark er bølget og bakket med frugthaver og mange stråtækte bindingsværksgårde.

Odense

Odense

Besøg den eventyrlige by, der emmer af historie, atmosfære og H.C. Andersen

Ferie i Vestjylland - klitter

Ferie i Vestjylland

På en ferie i Vestjylland kommer du ikke udenom Vesterhavet, der præger den jyske vestkyst. Der er højt til himlen, udstrakte strande og en helt imponerende natur i denne del af Danmark. 

Ferie på Sydsjælland, Lolland-Falster og Møn

Sydsjælland er kuperet, frodig og grøn. På Stevns og Møn finder du vældige kridtklinter ud mod Østersøen. Lolland og Falster er præget af åbne landskaber og Falster byder på kilometervis af strande.

Ferie i Østjylland

Ferie i Østjylland

Holder du ferie i Østjylland får du en en god kombination af frodige landskaber og store skove, kyster med fine strande og travle og spændende byer. 

Ferie på Vestsjælland - Vikingeskibsmuseet, Roskilde

Ferie på Vestsjælland

Vestsjælland er dejlig natur, flotte udsigter og spændende historie og kulturoplevelser i skøn forening. Slap af på Sejerøbugtens børnevenlige strande eller nyd udsigterne fra Røsnæs' forblæste klinter.    

Kongernes Nordsjælland

De danske kongers foretrukne tumleplads, Nordsjælland, er fyldt med fantastiske slotte!

Ferie i Sydjylland - Sønderborg Slot

Ferie i Sydjylland

Ferie i Sydjylland byder på grønne marker og dale, skove og fjorde, der munder ud i Lillebælt. Mod vest sætter Vadehavet med tidevand og den flade marsk sit karakteristiske præg på regionen.