Danmark er et sandt paradis for lystfiskere

Danmark er et sandt paradis for lystfiskere

Lige meget hvor man opholder sig i Danmark, er der aldrig langt til et fredfyldt vandløb, en stille søbred eller kysten, som der i øvrigt er mere end 7.300 kilometer af. Lystfiskere i Danmark kan glæde sig over noget af Europas bedste fiskevand, og intet andet sted har man en så stor fiskemæssig variation indenfor et så begrænset geografisk område som i Danmark. I Skagerak svømmer kæmpetorsk på over 10 kilo, langs kysterne venter blanke havørreder, i åerne laks og stalling, og i de mange fiskesøer tumler kamplystne regnbueørreder. Lystfiskeri i Danmark er med andre ord oplagt for både den kræsne, erfarne lystfisker, som for familien, der vil vise familiens mindste, hvordan man fanger en fisk. 

Lystfiskeri i Danmark

Udbredte fiskeformer i Danmark

Næsten uanset hvilken fiskeform, du foretrækker, bliver du ikke skuffet på en lystfiskerferie i Danmark. Med mere end 7.000 km kyst, utallige søer, åer og vandløb er der udfordringer for enhver. Læs her om de mest udbredte fiskeformer i Danmark.  

På fisketur med børn

Tag børnene med på fisketur, men gør det på deres præmisser, hvis du vil sikre en succesfuld oplevelse. Her er et par tips til, hvordan I kan få en vellykket tur.    

Oplevelser i den danske natur - Raabjerg Mile

Oplevelser i den danske natur

Den danske natur er rig og varieret - og aldrig langt væk. Find en fredelig skovsø, nyd de vestjyske hedeområder, det særprægede Vadehav eller de betagende udsigter fra Røsnæs' klinter.

Vandsport i Danmark

Danmark har perfekte betingelser for næsten enhver form for sejlads