Sightseeing med rabat

Der er penge og tid at spare, når du bruger et af de sightseeingkort, du kan læse om her. De enkelte kort giver enten gratis entré eller rabat til de seværdigheder, der er med i ordningen, og enkelte giver også gratis transport. 

Copenhagen Card

Et Copenhagen Card giver dig gratis og ubegrænset transport med bus, metro og tog i hele hovedstadsregionen (HUR-området), som inkluderer Nordsjælland, Roskilde og Køge. Dertil kommer gratis besøg på over 60 museer og attraktioner samt rabat på mere end 20 kultur- og turisttilbud. Du får en gratis guide med beskrivelse af alle museer, attraktioner og tilbud ved køb af kortet.

Du kan købe kortet i Københavns Turistinformation, på større jernbanestationer, udvalgte turistbureauer, Service Informationen i Københavns Lufthavn og hos de fleste hoteller, vandrerhjem og campingpladser i og udenfor hovedstadsregionen. 
Her kan du se priser og læse mere om Copenhagen Card.

 

AarhusCard

Få det meste ud af dit ophold i Aarhus med et AarhusCARD, der giver dig gratis adgang til mere end 20 museer, attraktioner og aktiviteter i Aarhus og omegn. Med et AarhusCARD kan du køre gratis med bus i byen såvel som regionen – og til lufthavnene i Aarhus og Billund. Derudover er der fri adgang til byens svømmehaller og rabatter i udvalgte butikker.

Du kan købe et AarhusCard hos VisitAarhus online på www.aarhuscard.dk i Informationen på Dokk1 og på en lang række af byens hoteller og attraktioner.

 

PlusCard (Aalborg)

Værsgo’ - her er 31 fede fordele, der gør din ferie lidt sjovere! Som gæst på Aalborg Kyst inviteres du og din familie på en række ekstra ferieoplevelser - gratis eller med rabat - med fordelskortet PlusCard. 

Du indløser fordelen ved at vise dit PlusCard ved ankomst til den enkelte oplevelse. Rigtig go’ fornøjelse - rigtig go’ ferie!

Her kan du se priser og læse mere om PlusCard

Odense Oplevelsespas

Med Odense Oplevelsespas i hånden får du gratis adgang til mange af Odenses museer, 50% rabat på entré i Odense Zoo og fri bustransport i Odense Kommune. 

Her kan du se priser og læse mere om Odense Oplevelsespas

Cykelferie i Danmark

På cykelferie i Danmark

Danmark er et ideelt cykelferie land!