Spændende storbyevents i foråret 2016

Overvejer du en storbytur, så byder både København, Aarhus, Odense og Aalborg sig til med mange spændende events i løbet af foråret. Her kan du se, hvad de lokale turistkontorer selv peget på! 

10 spændende udstillinger i efteråret

Er du på udkig efter unikke og berigende indendørsoplevelser, så se vores guide til 10 af efterårets mest interessante særudstillinger i Danmark. 

Efterårsferie på Fyn, Langeland og Ærø

Besøg de lokale turistbureauers egne efterårsferiesider og få inspiration til oplevelser fra alle dele af landet.

Efterårsferie på Sjælland

Besøg de lokale turistbureauers egne efterårsferiesider og få inspiration til oplevelser fra alle dele af landet.

Efterårsferie i Jylland

Besøg de lokale turistbureauers egne efterårsferiesider og få inspiration til oplevelser fra alle dele af landet. 

Forlystelsesparkernes åbningstider i efteråret

Tivoli, København
Sommersæson til 24. september
Halloween i Tivoli fra 13. oktober til 5. november

LEGOLAND, Billund
Åben hver fredag-mandag i september, 1.-30. oktober samt 3.-5. november.

Det sker i efterårsferien

Skolernes efterårsferie i uge 42 er en begivenhedsrig uge med utallige særarrangementer og oplevelser for børn i alle aldre. Her er workshops, skattejagter, sanseoplevelser, historiefortælling, særudstillinger og meget mere. Her er et lille udvalg af de mange ting, I kan opleve. Klik på linket nederst på siden og se endnu flere spændende tilbud i efterårsferien.

Halloween i Tivoli

Uhyggelige oplevelser i efterårsferien

Er du selv, dine børn eller børnebørn til gys og gru, er efteråret i Danmark en herlig årstid med stribevis af halloween-events og andre "grufulde" begivenheder. Her er din guide til efterårets mest bloddryppende oplevelser. God fornøjelse!!!  

På mountainbike i Danmark

På mountainbike i Danmark

På mountainbike i de danske statsskove

Planlæg cykelturen - tips til cykelferien

Planlæg cykelturen

Afstem forventninger
Det er en god idé at aftale, hvilken form for cykeltur I vil ud på. Måske vil den ene gerne køre i roligt tempo, stoppe her og der for at tage et billede eller se nærmere på en blomst, mens den anden cyklist er ude efter at få lagt nogle kilometer på cykelcomputeren. Tal om det, inden I sætter jer i sadlen. For forholdet mellem tid og længde af turen kan I regne med, at voksne kører ca. 15 km/t, børn 8 km/t.

Camping i efterårsferien

Tag på camping i efterårsferien

Omkring 250 campingpladser i Danmark holder åbent i efterårsferien, så næsten lige meget hvor du ønsker at slå dig ned, skal der nok være en campingplads i nærheden. De danske campingpladser ligger i nogle af landets mest naturskønne områder – to tredjedele i gåafstand fra vandet. Men alligevel er du aldrig langt fra byen, hvis familien vil på shopping eller en tur ud og spise.

Sommerhushygge

Lej et sommerhus i efterårsferien

Med næsten 30.000 huse har du her det største udvalg af sommerhuse og ferielejligheder i Danmark. Vi har samlet husene fra Danmarks største sommerhusudlejere og tilyder huse af alle slags - lige fra små hyggelige hytter og lavpris-feriehuse til store luksussommerhuse med pool, spa og alverdens bekvemmeligheder. Det er nemt at finde drømmehuset, for her kan du søge på både geografi, pris, størrelse og faciliteter.  

Forlystelsesparker, der har åbent i efterårsferien

Mange af de store, danske forlystelsesparker åbner op i efterårsferien, hvor de almindelige forlystelser kører samtidg med, at flere af parkerne også byder på særlige efterårsferieevents. På denne oversigt kan du se hvilke parker, der holder åbent i efterårsferien.  

På cykel i København

Verdens bedste cykelby

Med børn på cykelferie

Børn på cykel

Møns Klint

10 gode grunde til at tage på cykelferie i Danmark

1) I Danmark er der aldrig langt til næste overnatningssted, til havet for en forfriskende dukkert, til nærmeste by for en shoppingtur eller til næste spændende attraktion.

2) I Danmark har du mere end 11.000 km skiltede cykelruter at vælge imellem.

3) I Danmark finder du cykelstier og cykelveje overalt, som gør det trygt og sikkert at komme frem – også selvom der er børn med i selskabet.