Grønne oaser i København

Selvom turen går til Danmarks pulserende hovedstad København, kan du sagtens nyde en picnic i det grønne. København er nemlig velforsynet med haver, parker og små anlæg, hvor du er mere end velkommen til at pakke frokostkurven ud eller tage en slapper på græsset. Her er nogle af københavnernes mest populære grønne oaser.  

På miniferie i Aarhus

Dag 1 

Efter indlogering er det tid til at lande, og et godt sted at gøre det, er langs Vadestedet, den fritlagte å, der snor sig gennem byens centrum. Her er mange cafeer at vælge imellem og altid god stemning.

Storbyferie med udflugt i det grønne

Trænger du til fred, fuglesang og frisk luft er der heldigvis aldrig langt til naturen i Danmark. Det gælder også, selvom du slår dig ned i en af Danmarks fire "storbyer" København, Aarhus, Odense eller Aalborg. Så vil du have en pause fra det hektiske storbyliv, kan du nemt koble fra med en tur i det grønne. Her er en stribe forslag til grønne udflugter, som er oplagte at supplere storbyferien med.   

Gratis storby-oplevelser

Gratis storby-oplevelser

Du kan sagtens holde en billig storbyferie i Danmark - specielt hvis du går efter de gratis glæder, og dem er der heldigvis mange af. Året rundt lokker et hav af gratis events, blandt andet flere store musik- og kulturfestivaler. Men Danmarks fire "storbyer" lokker også med flere store attraktioner med gratis adgang, fx Nationalmuseet og Statens Museum i København.

Besøg en af Danmarks fire storbyer, København, Aarhus, Odense eller Aalborg og tag for dig af de mange muligheder.

Tag på storbytur i Danmark

Besøg en af Danmarks fire storbyer, København, Aarhus, Odense eller Aalborg og tag for dig af de mange muligheder. Her er nok at se til, og det er uanset, om du er til natteliv, shopping, kultur eller oplevelser med familiens mindste. De danske "storbyer" er heldigvis ikke større, end at du nemt kan komme rundt, og alle har de naturen lige i nærheden, hvis du trænger til en tur i det grønne eller en svalende dukkert. Læs videre og se, hvad der venter.  

Restaurant Kong Hans / Fotograf: Columbus Leth

Årets bedste restauranter - i følge madguiden "White Guide"

Madguiden "White Guide" har i 2015 kåret følgende 10 danske restauranter som årets bedste på hver sit felt. Udvælgelsen er sket på baggrund af pointtal i guiden eller på baggrund af en redaktionel vurdering.

Spændende storbyevents i foråret 2016

Overvejer du en storbytur, så byder både København, Aarhus, Odense og Aalborg sig til med mange spændende events i løbet af foråret. Her kan du se, hvad de lokale turistkontorer selv peget på! 

Storbyevents, du ikke må gå glip af i 2016

De danske "storbyer" har trods deres, i international målestok, relativt beskedne størrelse, noget at byde på året rundt. Udstillinger, koncerter, operaoplevelser, teater, sportsevents og et hav af festivaler. Vi har udvalgt en stribe af årets største storbyevents, der absolut er værd at lægge vejen forbi.  

Bæredygtige oplevelser i København

Tænker du på bæredygtighed i hverdagen, gør du det sikkert også i ferien, og går turen til København, kan du glæde dig overr, at byen byder på mange spændende grønne og bæredygtige oplevelser. Denne guide viser vej til nogle af de mange muligheder.  

easyJet - Copenaghen ti muove, 2013

Fokus på ny flyrute
Baggrund
Rom og opland har 12 mio. potentielle rejsende, så for at øge kendskabet til den nye flyrute mellem Rom og København, blev easyJets stærke brand i Italien brugt til at gennemføre en kampagne, der skulleøge kendskabet til flyruten.

En guide til barer, restauranter, events, kulturhuse og andet, der er interessant for LGBT målgruppen.

LGBT: København

Danmark har en generelt meget åben og afslappet attitude overfor bøsser og lesbiske, og København, hvor du finder den største koncentration af homocaféer og -klubber, er naturligvis ingen undtagelse. Byen er en meget åbensindet og tolerant by, hvor alle er velkomne. Her er flere gå-ud-steder for homoseksuelle og over året flere spændende events, målrettet et homoseksuelt publikum.

Vinterfestivaler i København

Vinterfestivaler i København

Februar er med festivalen Wondercool blevet Københavns helt store kulturmåned. Wondercool er nemlig ikke bare en, men en hel stribe af festivaler, hvor flere af de store etablerede københavnerfestivaler disker op med spændende events indenfor musik, kunst, mode, design, gastronomi og arkitektur. Her er med andre ord noget at komme efter for enhver smag. Og festen fortsætter ind i marts, hvor der bydes på så forskellige tilbud som en orkesterfestival og en chokoladefestival.

På tur til Aalborg

Aalborg er perfekt til en miniferie. Byen, der er Danmarks fjerdestørste, har alle de ingredienser, der skal til for at få et vellykket ophold. Hyggelige gader, kønne gamle huse, dejlige museer og attraktioner, gode spisesteder og fine shoppingmuligheder. Man kan sagtens nå at opleve en god del af byen på bare nogle timer, men et par dage eller tre er absolut at foretrække. 

På tur til Aarhus

En blanding af ungdommelig energi og en nærværende historie er med til at gøre Aarhus til en meget dynamisk by, med mange spændende muligheder. Samtidig er Aarhus meget overskuelig, så her er et par gode gåsko eller en cykel tilstrækkeligt, når byen skal udforskes. Strand, hav og skov kræver blot et kvarterstid i cykelsadlen! 

Bo på vandrerhjem i Danmark

Det specielle ved de danske vandrerhjem er først og fremmest atmosfæren, som er åben, imødekommende og afslappet. Her er plads til alle, både børn og voksne, unge rygsækrejsende og ældre, skolebørn, sportsfolk og kursusdeltagere. Flertallet af de danske vandrerhjem er tilsluttet organisationen Danhostel. På alle Danhostel vandrerhjem kan du overnatte i familieværelse, der typisk kan rumme fire til seks personer.

Få en unik æstetisk oplevelse

Danske design- og lifestylehoteller

Hører du til dem, hvor et hotel og et hotelværelse ikke bare er et sted, man sover, men gerne må være en oplevelse i sig selv? Hvis ja, skal du indlogere dig på et af de såkaldte design- & lifestylehoteller, hvor design, indretning og udsmykning følger en bestemt stil, der bidrager til en unik æstetisk oplevelse.