©  Foto:

Fru Møllers Mølleri

Et besøg hos Fru Møller er en helstøbt oplevelse. Kom forbi og se gårdens dyr helt tæt på, tag en pause og træk vejret dybt ned i maven. Gå ombord i gårdbutikkens og restaurantens specialiteter og fantastiske råvarer. Det er ægte jord til bord.

Landlig idyl og kvalitetsfødevarer

Gården Bjeragerhougaard lidt uden for Odder er ikke en helt almindelig gård. Her har Bodil og Kim opbygget et idyllisk oplevelsescenter med flere butikker med egen produktion af fødevarer og en lækker restaurant, hvor gårdens produkter bliver benyttet i madlavningen. Fru Møllers er en udflugt værd for hele familien.

 

Kig ind hos Fru Møllers gårdbutik

I Fru Møllers gårdbutik kan du købe friskmalet mel fra egne marker, friskbagt brød og smørbagte kager, sylterier, kød fra egne dyr og meget mere.

Den langsomtgående stenkværn hos Fru Møllers Mølleri maler kornet, så det bevarer smag, friskhed og optimalt indhold af nærende stoffer. I gårdbutikken møder du hjemmelavede specialiteter produceret på gode råvarer. Alle kager og brød er friskbagt på friskmalet mel, og Fru Møller bruger kun få og friske råvarer, så man virkelig kan smage, hvad det er, man spiser.

 

En slagterbutik af den gamle skole

Slagterbutikken på den hyggelige gård er en oplevelse i sig selv. Her kan du købe friskslagtet kød af egne fritgående grise, krogmodnet oksekød, kyllinger fra "Hopballe Mølle" og lam i sæsonen, lækkert charcuterie, spegepølser, grillpølser og meget meget mere.

 

Gastronomiske oplevelser til en pris, der er til at betale

Restauranten på gården hedder Fru Møllers restaurant og her serveres ærlig mad baseret på årstidens lokale råvarer og godt kokkehåndværk. Her er der passion for gode råvarer. Du kan sidde i den hyggelige restaurant eller i den stemningsfulde gårdhave. Læs mere om restauranten her.

 

Nyd den hjemmelavede is

Ja, Fru Møllers Mølleri har naturligvis også eget ismejeri! På en varm sommerdag kan du byde børnene eller børnebørnene på en kold, hjemmelavet is, der kan nydes ved bænkene eller mens I går rundt og klapper gårdens dyr. Du kan også lune dig på en kop kakao eller kaffe eller måske stille den lille sult med den lækre snackmad - den populære gårdhotter med slagteriets pølser og surdejsbrød er altid et hit.

 

Åbningstider

På Fru Møllers hjemmeside kan du se de aktuelle åbningstider for gårdbutikken, slagteriet, restauranten og ismejeriet.