Kriss Kyle on the ferry Ida

Ride the Land of Everyday Wonder

Foto: VisitDenmark

Samarbejde med et af verdens største mediehuse om at markedsføre Danmark på en ny - og måske lidt mere actionpræget - måde.

Hos VisitDenmark stræber vi altid efter at skabe godt indhold, som forbrugerne har lyst til at se. Men selvom Danmark i sig selv er smuk, er det ikke altid nok til at få et yngre publikum, der ofte kun holder opmærksomheden få sekunder ad gangen, til at få øjnene op for vores lille land.

Derfor teamede vi i 2019 op med Red Bull for at lave en film, der skulle vise Danmark på en lidt anderledes måde. Målet var at skabe noget virkelig lækkert indhold og en organisk distribution, der skulle få brugerne til at se, like, kommentere og dele indholdet – og selvsagt også holde opmærksomheden længe nok til at få vist en masse af Danmarks fortræffeligheder frem.

Kriss Kyle on Skovtårnet
Foto: VisitDenmark
Kriss Kyle in Legoland
Foto: VisitDenmark

Vi skabte en film skræddersyet til sociale medier, som skulle bæres af seernes engagement. Både for at øge synligheden og troværdigheden af kampagnen. Målet var, at filmen om Danmark skulle spredes af seerne og ikke gennem VisitDenmark.

Case video: Ride the Land of Everyday Wonder

Foto: Thomas Høyrup Christensen - Copenhagen Media Center

Se filmen i sin fulde længde her.

Med over 18 mio. visninger på tværs af platforme og mere end 500.000 engagements uden betalt annoncering må man sige, at missionen lykkedes. Samtidig blev hele 66,4 % af alle video views gennemført af personer i alderen 18-39 år, og dermed nåede vores indhold også som ønsket ud til det yngre publikum.

Sideløbende med videoen annoncerede VisitDenmark direkte i Red Bulls kanaler og ”fangede” på den måde et actionhungrende publikum med relevant indhold. Derudover blev klippet, eller dele af det, vist på TV 789 gange på tværs af kloden. Det synes vi er ret okay!

Om kampagnen

Kampagnelancering: November 2019

Målgruppe: Alle med lyst til en aktiv ferie

Markeder: Globalt, men med hovedfokus på VisitDenmarks prioriterede markeder (Tyskland, Norge, Sverige, Holland, Frankrig, Italien, UK og USA)

Partnere: Red Bull samt 13 danske destinationer og attraktioner

Resultater

Views på tværs af SoMe-kanaler:

 

18 mio.

Totale engagements:

 

 

538.566

Avg. view time på Facebook:

 

24 sek.
(+ 150 % af market average)

Avg. view time på YouTube:

 

2 min. og 56 sek.
(Fuld længde 5.02)

Erik Mortensen
Kontakt os for at høre mere om kampagnen

Head of Global Brand & Business Development

em@visitdenmark.com

Mobil:+45 2062 3592

Se flere eksempler på markedsføringen af Danmark