Infinity Bridge, Aarhus

Bliv klogere på turismen i dit område

Foto: Dennis Borup Jakobsen

Her kan du få et overblik over, hvordan det ser ud med turismen i de enkelte kommuner og regioner i Danmark. 

Vi har samlet en række oversigter med tabeller, diagrammer og nøgletal, som er gode at kende, hvis du vil stille skarpt på dansk turisme. De fleste af oversigterne er dynamiske, så du kan søge på kommune/region, se udvikling og sammenligne med andre kommuners/regioners udvikling og de nationale resultater.

Kommunal overnatningsstatistik

VisitDenmark har som public service tiltag frikøbt den månedlige kommunale overnatningsstatistik fra Danmarks Statistik for at gøre den offentligt tilgængelige for alle.

Læs mere

Den kommunale overnatningsstatistik er tænkt som et godt konjunkturværktøj til at følge den månedlige udvikling i og på tværs af kommuner, regioner og landsdele. Statistikken starter med januar 2017 og vil blive opdateret hver måned med de seneste overnatningstal. Du kan også få et hurtigt overblik via den interaktive grafik nedenfor.

Brug for andre tal?
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for andre tidsserier eller snit, end dem der er tilgængelige her på siden. Ved større opgaver vil der blive faktureret med en timepris på kr. 750. eksklusiv moms. Kontakt os også gerne med generelle spørgsmål til statistikken.

analyse@visitdenmark.com

Find flere tal om turismen i dit område